Close
Magánrepülővel visznek haza a Bahamákról, ha nyaralás alatt leszel covidos

Magánrepülővel visznek haza a Bahamákról, ha nyaralás alatt leszel covidos

A nassaui szállodalánc nem fukarkodik, ha a vendégeiről van szó.

Legújabb akciójuk egyfajta luxusbiztosítás a vendégei számára: azt ígérik, hogy ha valaki a szállodájukban fertőződik meg, akkor magánrepülőgéppel repítik haza.

Nem kell azonban feltétlenül hazarepülni, ha pozitív tesztet produkálunk, választhatjuk az is, hogy még két hetet ingyenesen a szállodában töltünk. A grátisz szállás mellé a szálloda napi 150 dolláros, kb. 47 ezer forintos étkezési vouchert is kínál a vendégeinek, és nem szobánként, hanem fejenként!

Az extrák egy új kampány részei, amelynek beszédes nevet adtak: Utazz magabiztosan!

Graeme Davis, a Baha Mar elnöke elmondta, hogy ezekben az időkben fontos, hogy eloszlassák a vendégeik Covid–19-cel kapcsolatos aggodalmait, és biztosítsák kényelmüket és a biztonságos, egészséges környezetet.

„Az Utazz magabiztosan! kampány az első ilyen kezdeményezés a szállodai iparágban. Nyugalmat és a biztonságos hazatérést vagy ingyenes karantént biztosít a vendégeinknek.”

A resort területén ingyenesen lehet tesztelni is, ezenkívül minden vendég kap egy Covid-csomagot, amelyben kézfertőtlenítő, törlőkendő, kesztyű és arcmaszk található. A Baha Mar – amely arról híres, hogy egy flamingópopuláció él a területén – szállodái közül a Grand Hyatt már nyitva van, a másik két egysége március négytől várja a vendégeit.

Nem mellékesen egyre inkább úgy tűnik, hogy az oltottság nagy előny lesz, ha a jövőben utazni akarunk: Lengyelország például most engedélyezte az oltással rendelkező személyek belépését, Románia pedig már januárban, míg Grúzia február közepén tette meg ugyanezt. Szlovákia eközben durván szigorított a belépés szabályain, míg a Vatikán kötelezővé tette állampolgárai számára a vakcinát.

Te szeretnél utazni 2021-ben?

bahama | fertőzés | baha mar | magánrepülőgép | kovid

FOLYTASD EZZEL

Kiderült, mennyit spórol Budapest a karácsonyi fények hiányán

Ezekben az európai országokban nincsenek biztonságban a házak

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram