Close
Magánrepülővel visznek haza a Bahamákról, ha nyaralás alatt leszel covidos

Magánrepülővel visznek haza a Bahamákról, ha nyaralás alatt leszel covidos

A nassaui szállodalánc nem fukarkodik, ha a vendégeiről van szó.

Legújabb akciójuk egyfajta luxusbiztosítás a vendégei számára: azt ígérik, hogy ha valaki a szállodájukban fertőződik meg, akkor magánrepülőgéppel repítik haza.

Nem kell azonban feltétlenül hazarepülni, ha pozitív tesztet produkálunk, választhatjuk az is, hogy még két hetet ingyenesen a szállodában töltünk. A grátisz szállás mellé a szálloda napi 150 dolláros, kb. 47 ezer forintos étkezési vouchert is kínál a vendégeinek, és nem szobánként, hanem fejenként!

Az extrák egy új kampány részei, amelynek beszédes nevet adtak: Utazz magabiztosan!

Graeme Davis, a Baha Mar elnöke elmondta, hogy ezekben az időkben fontos, hogy eloszlassák a vendégeik Covid–19-cel kapcsolatos aggodalmait, és biztosítsák kényelmüket és a biztonságos, egészséges környezetet.

„Az Utazz magabiztosan! kampány az első ilyen kezdeményezés a szállodai iparágban. Nyugalmat és a biztonságos hazatérést vagy ingyenes karantént biztosít a vendégeinknek.”

A resort területén ingyenesen lehet tesztelni is, ezenkívül minden vendég kap egy Covid-csomagot, amelyben kézfertőtlenítő, törlőkendő, kesztyű és arcmaszk található. A Baha Mar – amely arról híres, hogy egy flamingópopuláció él a területén – szállodái közül a Grand Hyatt már nyitva van, a másik két egysége március négytől várja a vendégeit.

Nem mellékesen egyre inkább úgy tűnik, hogy az oltottság nagy előny lesz, ha a jövőben utazni akarunk: Lengyelország például most engedélyezte az oltással rendelkező személyek belépését, Románia pedig már januárban, míg Grúzia február közepén tette meg ugyanezt. Szlovákia eközben durván szigorított a belépés szabályain, míg a Vatikán kötelezővé tette állampolgárai számára a vakcinát.

Te szeretnél utazni 2021-ben?

FOLYTASD EZZEL
Még ebben a hónapban újranyit New York legelegánsabb szállodája
Irigyeljük kicsit a franciákat: mostantól olcsón vonatozhatják körbe az országukat
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom