Close
Magánrepülővel visznek haza a Bahamákról, ha nyaralás alatt leszel covidos

Magánrepülővel visznek haza a Bahamákról, ha nyaralás alatt leszel covidos

A nassaui szállodalánc nem fukarkodik, ha a vendégeiről van szó.

Legújabb akciójuk egyfajta luxusbiztosítás a vendégei számára: azt ígérik, hogy ha valaki a szállodájukban fertőződik meg, akkor magánrepülőgéppel repítik haza.

Nem kell azonban feltétlenül hazarepülni, ha pozitív tesztet produkálunk, választhatjuk az is, hogy még két hetet ingyenesen a szállodában töltünk. A grátisz szállás mellé a szálloda napi 150 dolláros, kb. 47 ezer forintos étkezési vouchert is kínál a vendégeinek, és nem szobánként, hanem fejenként!

Az extrák egy új kampány részei, amelynek beszédes nevet adtak: Utazz magabiztosan!

Graeme Davis, a Baha Mar elnöke elmondta, hogy ezekben az időkben fontos, hogy eloszlassák a vendégeik Covid–19-cel kapcsolatos aggodalmait, és biztosítsák kényelmüket és a biztonságos, egészséges környezetet.

„Az Utazz magabiztosan! kampány az első ilyen kezdeményezés a szállodai iparágban. Nyugalmat és a biztonságos hazatérést vagy ingyenes karantént biztosít a vendégeinknek.”

A resort területén ingyenesen lehet tesztelni is, ezenkívül minden vendég kap egy Covid-csomagot, amelyben kézfertőtlenítő, törlőkendő, kesztyű és arcmaszk található. A Baha Mar – amely arról híres, hogy egy flamingópopuláció él a területén – szállodái közül a Grand Hyatt már nyitva van, a másik két egysége március négytől várja a vendégeit.

Nem mellékesen egyre inkább úgy tűnik, hogy az oltottság nagy előny lesz, ha a jövőben utazni akarunk: Lengyelország például most engedélyezte az oltással rendelkező személyek belépését, Románia pedig már januárban, míg Grúzia február közepén tette meg ugyanezt. Szlovákia eközben durván szigorított a belépés szabályain, míg a Vatikán kötelezővé tette állampolgárai számára a vakcinát.

Te szeretnél utazni 2021-ben?

FOLYTASD EZZEL
A világ legszebb fénybarlangjának minden négyzetmétere a maga a misztikum
Ezt tudjuk jelenleg arról, hogyan utazhatunk a közeljövőben
Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom