Close
Azt tanácsolják az amerikaiaknak, hogy most inkább kerüljék el Magyarországot

Azt tanácsolják az amerikaiaknak, hogy most inkább kerüljék el Magyarországot

Nem mi vagyunk az egyetlen ilyen ország.

Az amerikai járványügyi és betegségmegelőzési központ (CDC) óva int a Cseh Köztársaságba, Magyarországra és Izlandra történő utazástól az egyre növekvő Covid-esetszámok miatt.

A CDC a “négyes szintre”, vagyis a nagyon magas kockázatú helyek közé emelte a három országot, és azt javasolja az amerikaiaknak, hogy ne utazzanak ezekbe az országokba.

Korábban megírtuk, hogy a koronavírus mostani, gyors terjedése miatt a járványügyileg fokozottan kockázatos területek közé sorolták pénteken Magyarországot a német hatóságok. Mondjuk, mivel jár ez a minősítés pontosan.

(Forrás: Reuters, fotók: Getty Images)

FOLYTASD EZZEL
Két év múlva karácsonykor már filmstúdió és sportaréna működhet az űrben
Itt az összes ország, ahol idén valamilyen formában fizetni kell a beutazásért
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom