Close
Azt tanácsolják az amerikaiaknak, hogy most inkább kerüljék el Magyarországot

Azt tanácsolják az amerikaiaknak, hogy most inkább kerüljék el Magyarországot

Nem mi vagyunk az egyetlen ilyen ország.

Az amerikai járványügyi és betegségmegelőzési központ (CDC) óva int a Cseh Köztársaságba, Magyarországra és Izlandra történő utazástól az egyre növekvő Covid-esetszámok miatt.

A CDC a “négyes szintre”, vagyis a nagyon magas kockázatú helyek közé emelte a három országot, és azt javasolja az amerikaiaknak, hogy ne utazzanak ezekbe az országokba.

Korábban megírtuk, hogy a koronavírus mostani, gyors terjedése miatt a járványügyileg fokozottan kockázatos területek közé sorolták pénteken Magyarországot a német hatóságok. Mondjuk, mivel jár ez a minősítés pontosan.

(Forrás: Reuters, fotók: Getty Images)

terjedés | magyarország | koronavírus | beutazás | lista

FOLYTASD EZZEL

Gyalog, lóháton és kerékpárral is bejárhatjuk Erdély gyönyörű új túraútvonalát

Meghitt hangulatban veszik fel a versenyt a villanyszámlával ezek a brit pubok

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom