Close
Bárki magára öltheti Párizst a Maison Kitsuné új kollekciójával

Bárki magára öltheti Párizst a Maison Kitsuné új kollekciójával

Trés chic!

A Maison Kitsuné nem véletlenül az egyik kedvenc ruházati brandünk, hiszen évek óta fineszes, utánozhatatlanul sikkes, szellemes és hordható kollekciókkal rukkolnak elő. Nemrégiben jöttek elő a csúcspárizsiasságot sugárzó Maison Kitsuné Parisiennel, ami egész pályás letámadással (pólótól, ingektől a kiegészítőkkel) akar minket meggyőzni a francia stílus felsőbbrendűségéről.

Első alkalommal Maison Kitsuné történetében egy márka-nagykövetet is alkalmaztak a színésznő Rashida Jones személyében, aki szerintünk remek választás volt.

“A Maison Kitsuné-nő sosem erőlködik. Magabiztos, könnyed és finom, de tagadhatatlan sármmal bír, jó az ízlése és játékos a humora. A legelső párizsi kampányunkhoz egy erős, okos, tehetséges és szellemes nőt kerestünk. Rashida tökéletesen testesíti meg a kollekció szellemiségét – és nagyon izgatottan üdvözöljük őt a Maison Kitsuné családban!”

Ez is érdekelhet:

ss18 | kollekció | divat | maison kitsuné | párizs

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a közel hatvanmilliós órával villog Lionel Messi Katarban

Ha a magabiztosságnak van illata, a BOSS most megtalálta

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram