Close
Már júniustól fogadhatnak külföldieket a spanyolok, de csak bizonyos országokból

Már júniustól fogadhatnak külföldieket a spanyolok, de csak bizonyos országokból

Spanyolországban biztonságos turisztikai folyosó megnyitásán dolgoznak, amely lehetővé tenné, hogy az ország egyes térségei már júniusban fogadhassanak turistákat külföldről.

Reyes Maroto turizmusért felelős miniszter elmondta, hogy az eddigi elképzelések szerint a Kanári- és a Baleár-szigetekre június közepétől érkezhetnének vendégek Németországból és a skandináv országokból. “Fontos figyelembe venni a kibocsátó országok járványügyi helyzetét. Éppen ezért a brit turisták nem szerepelnek ebben a tervben, noha általában minden évben a szigetországból látogatnak a legtöbben Spanyolországba” – közölte Maroto.

A Kanári-szigetek közül El Hierro, La Gomera és La Graciosa, illetve a Baleár-szigetek közül Formentera jövő hétfőn már a járványügyi korlátozások enyhítésének utolsó, hármas fázisát kezdheti meg. Várhatóan két hét múlva teljesen feloldják az intézkedéseket, a többi sziget egy hét csúszással követheti az élmezőnyt.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: MTI, fotók: Unsplash)

 

beutazás | koronavírus | turisták | utazás | külföldeik

FOLYTASD EZZEL

Törölköző- és fürdőzőtilalom: Amalfi után újabb olasz strandok vezetnek be korlátozásokat

Ezek az ingyenes városnéző túrák garantáltan megdobogtatják a sorozatrajongók szívét

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom