Close
Máris megosztja Londont az új Müpája, pedig még meg sem épült

Máris megosztja Londont az új Müpája, pedig még meg sem épült

Ilyenek ezek a kortárs építészek, mindig csak a bajt keresik.

Természetesen viccelünk, de gondoljunk csak a Sydney Operaházra, a hamburgi Elbphilharmonie, és most az új londoni koncertközpont mind ellenérzéseket váltottak ki a városlakók egy jelentős részében. A héten mutatták be a 328 millió eurós beruházással készülő épületet, amely a londoni szimfonikusok új otthona lesz A Diller Scofidio és Renfro által tervezett, elcsavart piramis formájú épület azonban messze nem tűnik olyan megosztónak, mint egy másik friss és szintén Londonhoz köthető koncepció, a novemberben bemutatott Foster and Partners által tervezett Tulipán.

A furcsa tragikomédiává silányult Brexit-kérdés miatt az angol fővárosnak, sőt az egész országnak vannak komolyabb gondjai is, mint egy új koncertterem, ami ráadásul szerintünk teljesen rendben van.

A kaland folytatódik
Megjelent a Roadster magazin második nyomtatott kiadása, amelyben ismét olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szebb lett, mint az első szám, reméljük, neked is tetszeni fog. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom