Close
Máris megosztja Londont az új Müpája, pedig még meg sem épült

Máris megosztja Londont az új Müpája, pedig még meg sem épült

Ilyenek ezek a kortárs építészek, mindig csak a bajt keresik.

Természetesen viccelünk, de gondoljunk csak a Sydney Operaházra, a hamburgi Elbphilharmonie, és most az új londoni koncertközpont mind ellenérzéseket váltottak ki a városlakók egy jelentős részében. A héten mutatták be a 328 millió eurós beruházással készülő épületet, amely a londoni szimfonikusok új otthona lesz A Diller Scofidio és Renfro által tervezett, elcsavart piramis formájú épület azonban messze nem tűnik olyan megosztónak, mint egy másik friss és szintén Londonhoz köthető koncepció, a novemberben bemutatott Foster and Partners által tervezett Tulipán.

A furcsa tragikomédiává silányult Brexit-kérdés miatt az angol fővárosnak, sőt az egész országnak vannak komolyabb gondjai is, mint egy új koncertterem, ami ráadásul szerintünk teljesen rendben van.

koncertterem | renfro | london

FOLYTASD EZZEL

Ilyen egyedi és domináns ízekkel tud kényeztetni a világ egyik legjobb rumja

Álomszülte szálloda Dánszentmiklóson, pazar fine dining étteremmel

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Close
Ezek a hangok, ízek, élmények valódi ünneppé varázsolják a karácsonyt
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom