Close
Marrákes balzsamos szépsége elvarázsol és nem is ereszt

Marrákes balzsamos szépsége elvarázsol és nem is ereszt

A müezzin énekétől a fűszeres piacokon át a Szahara homoktengeréig mártózz meg te is Marokkó és Marrákes csodájában!

Megkérünk egy feladatra: ülj le a szőnyegedre! Csukd be a szemed, és képzeld, el, hogy repül! Az instant repülő szőnyegeden pedig nyisd meg velünk ezt a videót, és két varázslatos percre utazz el Marokkóba!

Ha a plasztikusan gyönyörű videó végén nem érzed úgy magad, mintha valóban ott jártál volna egy kis időre… akkor nézd meg újra, mi tényleg azonnal odateleportáltunk!

Ez is érdekelhet:

müezzin | afrika | szahara | szőnyeg | homok

FOLYTASD EZZEL

Egy egyetemista készítette el a világ legkreatívabb útifilmjét

Ide nem nyaralni, hanem inspirációért jön az ember

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram