Close
Nem győzték díjazni idén a főváros egyik legfelkapottabb ötcsillagos szállodáját

Nem győzték díjazni idén a főváros egyik legfelkapottabb ötcsillagos szállodáját

Budapest legimpozánsabb luxusszállodája számos nemzetközi és hazai szakmai díjat zsebelt be az utóbbi időszakban, ami nem meglepő, hiszen ötcsillagos szolgáltatásai és az utolsó részletekig megtervezett belsőépítészeti megoldásai egyedülállónak minősülnek hazánkban. Mutatjuk a Matild Palota díjait!

Építőipari Nívódíj

A déli Klotild palota nyerte el idén az Építőipari Mesterdíj Alapítvány díját, melyet a kiemelkedő építészeti-műszaki színvonalon megvalósított építmények, illetve az ezekben közreműködő szervezetek pályázat útján történő szakmai elismerésére alapította az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége és az Építéstudományi Egyesület.

Klasszis TopDesign 2022 fővárosi szálláshelye, vendégszobája és kávézója

A hazai HoReCa-szakma területén egyedülálló, a hazai szállodásokat, kisebb és nagyobb vendéglátóhelyeket, külső-és belsőépítészeti tervezőket, valamint beszállítókat megszólító Klasszis TopDesign 2022 szakmai verseny Magyarország egyetlen nemzetközi szintű vendéglátó- és szállodaipari dizájnversenye.

Az egyetlen olyan nemzetközi szintű megmérettetés itthon, amely átfogó módon közelít a dizájnhoz, különleges megoldásokhoz, és annak minden területét értékeli a vendéglátó- és szállodaiparon belül. Itt a legkülönlegesebb belsőépítészeti, lakberendezési megoldásokat, illetve különböző, az adott területen fontos kiegészítő termékeket, tervezési megoldásokat értékeli a zsűri, ami nemcsak a hazai belsőépítészeti szakma meghatározó személyiségeiből állt, hanem nemzetközi szinten elismert szakemberekkel is kiegészült.

A Matild Palota három kategóriában is bezsebelte a fődíjat idén,

hiszen elnyerte az év Klasszis TopDesign fővárosi szálláshelye, az év Klasszis TopDesign vendégszobája címet és a – nemrég az éjszakai életbe revüműsoraival berobbanó – Matild Café & Cabaret pedig az év Klasszis TopDesign kávézója lett.

European Property Awards

Az International Property Awards a legkiemelkedőbb teljesítményt elért vállalatokat díjazza, az ingatlanipar minden szektorát lefedve.

Az elbírálás a dizájn, a minőség, a szolgáltatás, az innováció, az eredetiség és a fenntarthatóság iránti elkötelezettség alapján történik. A verseny régiókra bontva zajlik: Arábiára, Európára, Afrikára, Kanadára, Közép- és Dél-Amerikára, a Karib-térségre, az Egyesült Államokra, az Egyesült Királyságra és Ázsia-csendes-óceáni térségre kiterjedve.

Az Európai térségben kiemelkedőnek ítélték a Matild Palace luxusszállodát, mely összesen hat különböző díjat zsebelt be. A szállodán belül nemcsak a lakosztályok és a fürdőszobák belsőépítészeti megoldásait ismerték el, hanem a The Duchess rooftop bár és a hotel egyedülálló étterme, a Spago by Wolfgang Puck Budapest kiemelkedő dizájnmegoldásait is.

(Fotók: Matild Palota)

 

spago | the duchess | Matild Café & Cabaret | palota | díjak

FOLYTASD EZZEL

Eladóvá vált a világ egyik leghíresebb írójának pazar rezidenciája

Így néz ki Jennifer Lopez 15 milliárd forintos villája

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram