Close
Ilyen még nem volt Mátraszentistvánon, úgyhogy érdemes kihasználni!

Ilyen még nem volt Mátraszentistvánon, úgyhogy érdemes kihasználni!

A rendkívüli hideg idő és a havazás miatt még maradt elegendő hó a Mátraszentistváni Síparkban, ami azt jelenti, hogy szombaton is egészen biztosan nyitva tartanak.

A meghosszabbított idény tehát április 10-én zárul, ez pedig rekordot jelent: 132 napos csúccsal ér véget az idei téli szezon Magyarországon – olvasható a Sípark Mátraszentistván Facebook-bejegyzésében. A Sípark történetében ez lesz  a leghosszabbra nyúló síszezon.

A Covid–19-protokollt kötelező betartani, a részletes szabályokról a park oldalán lehet tájékozódni.

(Fotó: Unsplash)

nyitva | sípark | szombat | mátraszentistván | szezon

FOLYTASD EZZEL

Egy távoli hely, amely a nap, a tenger és a karibi életérzés rajongóinak kedvence lehet

Új, váratlan trendet figyeltek meg a térképekkel kapcsolatban

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram