Close
Nincs nála nagyobb médiaparaszt az országban – McMenemy Márk-podcast

Szórakoztató, elgondolkodtató, és olyan sokoldalú, hogy hozzá képest Réz András egydimenziós egyéniség.

Mai vendégem több mint húsz éve dolgozik a hazai médiában, tevékenységi köre Tarr Béla interjúktól rádióműsorok vezetésén át a palántaültetésig terjed. Már a nevéből is érezhető, hogy McMenemy Márk nem mindennapi egyéniség, olyasvalaki, akit nem érdemes beskatulyázni, mert úgyis kiugrik onnan.

Márkkal beszélgetve arra voltam kíváncsi, hogy milyen volt műsort vezetni Görög Zitával, mennyire sajnálja, hogy nem robbant be a filmszínészi karrierje, hogyan kezdett kertészkedni, és az is kiderül, hogy miért tartja magát médiaparasztnak.

mcmenemy márk | kertészkedés | spektrum home | podcast | izing róbert

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Én azt gondolom, hogy rengeteg hibám van – Szilágyi Áron-podcast

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom