Close
Van egy szálloda, ahol bárki teniszleckéket vehet a világ egyik topjátékosától

Van egy szálloda, ahol bárki teniszleckéket vehet a világ egyik topjátékosától

A Soneva Fushi igazán magasra teszi idén télen a lécet. A Maldív-szigeteken található földi paradicsom ugyanis egy egészen különleges programmal és utazási csomaggal készül a téli időszakra. A világranglistán harmadik helyen álló teniszcsillagot, Daniil Medvegyevet igazolták le, hogy magánórákat tartson a vendégeknek.

A november 22-től december 1-ig tartó időszakban a luxusszálloda vendégei közül mindenki lehetőséget kap arra, hogy egyéni órákat vegyen, vagy barátságos mérkőzést játsszon az orosz sztárral.

A lehetőség teljesen példátlan, hiszen egyrészről Medvegyev aktív versenyző, ráadásul a sportág elitjében küzd, másrészről pedig

nem jótékonyságról van szó, hanem egy szálloda akciójáról.

De nemcsak Medvegyev okozhat felejthetetlen pillanatokat, hanem egy brit vitorlázó, Sir Robin Knoyx-Johns is, akitől a vendégek vitorlásleckéket vehetnek a huszonhárom méteres Soneva in Aqua fedélzetén.

Sir Robin nem ismeretlen azok számára, akik érdeklődnek a vitorlázás iránt. A brit sportoló beírta magát a történelemkönyvekbe azzal, hogy 312 tengeren töltött nap után, 1969-ben elsőként vitorlázta körbe a világot. Emellett megnyerte a Jules Verne trófeát, és szintén elsőként hajózta körbe teljesen egyedül a bolygót 68 éves korában.

(Forrás: Bosshunting, fotók: Sonava Fushi)

luxuszálloda | luxushotel | medvegyev | maldív-szigetek | tenisz

FOLYTASD EZZEL

Ráleltünk Budapest és a BMW legszorosabb párhuzamára

Őszinte, szórakoztató és sorsfordító – Így lett a Körvonal az ország kedvenc játéka

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram