Close
Szinte bárhol összefuthatunk egy ilyen geodéziai kabinnal

Szinte bárhol összefuthatunk egy ilyen geodéziai kabinnal

Legyen szó domboldalakról, hegyekről vagy szakadékok „előszobájáról”, a FUGU igluszerű odúja megállja a helyét szinte minden esetben, szó szerint.

A geodéziai kabinok moduláris szállást kívánnak azoknak, akik bolygónk látszólag kevésbé otthonos és civilizációbarát tájain szeretnének több időt eltölteni.

Ezek a 30 négyzetméteres kupolák ellenállnak a szélsőséges éghajlati körülményeknek,

és többek között szellőztető, illetve passzív levegőkeringető rendszerrel is felvértezték őket.

Munkaterületnek, fitneszkunyhónak, szállodai szobának is be lehet rendeztetni őket, igénytől függően. 27 500 dollárért, azaz 8,4 millió forintért lehet megrendelni a kupolákat, és már készítik is elő a szállítását.

Ez is érdekelhet:

 

FUGU | sarkkör | kupola | Bárhol találkozhatunk egy ilyen geodéziai kabinnal | dóm

FOLYTASD EZZEL

Soha szebb nyaralót nem láttunk még CLT-panelből mint ez az új-zélandi kabin

Ezt harmadjára olvasva sem hiszed el: soha nem látott rekordot léptek át Budapesten a lakások négyzetméterárai

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram