Close
Szinte bárhol összefuthatunk egy ilyen geodéziai kabinnal

Szinte bárhol összefuthatunk egy ilyen geodéziai kabinnal

Legyen szó domboldalakról, hegyekről vagy szakadékok „előszobájáról”, a FUGU igluszerű odúja megállja a helyét szinte minden esetben, szó szerint.

A geodéziai kabinok moduláris szállást kívánnak azoknak, akik bolygónk látszólag kevésbé otthonos és civilizációbarát tájain szeretnének több időt eltölteni.

Ezek a 30 négyzetméteres kupolák ellenállnak a szélsőséges éghajlati körülményeknek,

és többek között szellőztető, illetve passzív levegőkeringető rendszerrel is felvértezték őket.

Munkaterületnek, fitneszkunyhónak, szállodai szobának is be lehet rendeztetni őket, igénytől függően. 27 500 dollárért, azaz 8,4 millió forintért lehet megrendelni a kupolákat, és már készítik is elő a szállítását.

Ez is érdekelhet:

 

Bárhol találkozhatunk egy ilyen geodéziai kabinnal | dóm | FUGU | sarkkör | kupola

FOLYTASD EZZEL

A lombokat követve kanyarog ez a liliom alakú brazil ház

Ha így megy tovább, sokan fognak utcára kerülni: elképesztően drágultak az albérletárak

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom