Close
Még jön egy szerdai Estipiac, melyen lehet örülni az életnek

Még jön egy szerdai Estipiac, melyen lehet örülni az életnek

Nyárbúcsúztató, vagy őszüdvözlő –  ahogy tetszik.

Ennél kellemesebb, hangulatosabb szerda estét nehezen tudnánk elképzelni! Nincs feszengés, nincs manír vagy túltolt gasztrofröcsögés, csak baráti hangulat, kreatív energiák, remek termékek és ízletes vacsorák – néhány hónapja minden szerdán birtokba veszi a budapesti IX. kerület legbarátságosabb utcáját az Estipiac. 

Ahogy azt megszokhattuk, szeptember 2-án is mini kirakodás, ínyencvásár és esti koccintás, pizzázás lesz a programban. Válogathatunk a Flaska Borbár és a Crafty Bar legjobbjai közül, érkezik a Csakis Alma Manufaktúra, a #popuppékség by Paletta, feltűnnek a Rob-Chi chilitermékek, és többek között a Delibox Hungarikum Kft. füstölt húsai. Szóval, megint lehet vásárolni, lágyan iszogatni, csacsogni és eszegetni, szabadon lélegezni és ritmusra tipegve örülni az életnek.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Paletta)

estipiac | vásár | koccintás | bor | program

FOLYTASD EZZEL

Borokkal, ételekkel és zenével vár szombaton az a hely, ahol nagyon jó lenni

Egy nógrádi kis faluba érkezik az év legkedvesebb egynapos művészeti fesztiválja

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom