Close
Még jön egy szerdai Estipiac, melyen lehet örülni az életnek

Még jön egy szerdai Estipiac, melyen lehet örülni az életnek

Nyárbúcsúztató, vagy őszüdvözlő –  ahogy tetszik.

Ennél kellemesebb, hangulatosabb szerda estét nehezen tudnánk elképzelni! Nincs feszengés, nincs manír vagy túltolt gasztrofröcsögés, csak baráti hangulat, kreatív energiák, remek termékek és ízletes vacsorák – néhány hónapja minden szerdán birtokba veszi a budapesti IX. kerület legbarátságosabb utcáját az Estipiac. 

Ahogy azt megszokhattuk, szeptember 2-án is mini kirakodás, ínyencvásár és esti koccintás, pizzázás lesz a programban. Válogathatunk a Flaska Borbár és a Crafty Bar legjobbjai közül, érkezik a Csakis Alma Manufaktúra, a #popuppékség by Paletta, feltűnnek a Rob-Chi chilitermékek, és többek között a Delibox Hungarikum Kft. füstölt húsai. Szóval, megint lehet vásárolni, lágyan iszogatni, csacsogni és eszegetni, szabadon lélegezni és ritmusra tipegve örülni az életnek.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Paletta)

koccintás | program | bor | budapest | estipiac

FOLYTASD EZZEL

Szabad szemmel is varázslatosan látványos csillagállás jön a hétvégén

Egy hónapon át tartó fesztivállá alakul az ünnepi időszak Budapest impozáns luxusszállodájában

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram