Close
Megint az olaszok diktálják, mit érdemes hordanunk

Megint az olaszok diktálják, mit érdemes hordanunk

Beindult az idei első Pitti Uomo, a magas férfidivat egyik legizgalmasabb happeningje.

Évente kétszer a magasiskolás szabóságok, divatházak, tervezők, textilgyárosok és mindenféle, luxusdivat-iparban érdekelt szereplők adnak randevút egymásnak Firenze belvárosában, zárt és nyitott kifutókon szerepelnek a legpengébb nápolyi, milánói, firenzei, angol, amerikai, japán és egyéb bespoke műhelyek alkotásai. Idén, január 7-e és 10-e között a 97. Pitti Uomón a reflektorfény a kor szellemének megfelelően a fenntarthatóságra esik, de azért akad ezenkívül is élet, ugyanis ezerkétszáz brand mutatja meg magát a helyszínen. A becslések szerint harmincezer viszonteladó lesz a helyszínen, így természetesen a Pitti Uomo nemcsak egy bemutató, hanem komoly lehetőség bizniszek kötésére is.

Aki január 10-ig megfordul Firenzében, ne csodálkozzon, ha a város tele lesz rendkívül jól öltözött, nagyon feltűnő férfiakkal és nőkkel. A klasszikus catwalkos bemutatók helyett nekünk mindig az utcai felvonulás tetszik, mutatunk is belőle egy képgalériát.

A kaland folytatódik

Megjelent a Roadster magazin második nyomtatott kiadása, amelyben ismét olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szebb lett, mint az első szám, reméljük, neked is tetszeni fog.

Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.

Close