Close
Megint az olaszok diktálják, mit érdemes hordanunk

Megint az olaszok diktálják, mit érdemes hordanunk

Beindult az idei első Pitti Uomo, a magas férfidivat egyik legizgalmasabb happeningje.

Évente kétszer a magasiskolás szabóságok, divatházak, tervezők, textilgyárosok és mindenféle, luxusdivat-iparban érdekelt szereplők adnak randevút egymásnak Firenze belvárosában, zárt és nyitott kifutókon szerepelnek a legpengébb nápolyi, milánói, firenzei, angol, amerikai, japán és egyéb bespoke műhelyek alkotásai. Idén, január 7-e és 10-e között a 97. Pitti Uomón a reflektorfény a kor szellemének megfelelően a fenntarthatóságra esik, de azért akad ezenkívül is élet, ugyanis ezerkétszáz brand mutatja meg magát a helyszínen. A becslések szerint harmincezer viszonteladó lesz a helyszínen, így természetesen a Pitti Uomo nemcsak egy bemutató, hanem komoly lehetőség bizniszek kötésére is.

Aki január 10-ig megfordul Firenzében, ne csodálkozzon, ha a város tele lesz rendkívül jól öltözött, nagyon feltűnő férfiakkal és nőkkel. A klasszikus catwalkos bemutatók helyett nekünk mindig az utcai felvonulás tetszik, mutatunk is belőle egy képgalériát.

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom