Close
Megint stílusos őszünk lesz, és ezt az angoloknak köszönhetjük

Megint stílusos őszünk lesz, és ezt az angoloknak köszönhetjük

Itt a Drake’s idei őszi-téli kollekciója.

A brit Drake’s őszi-téli kollekcióját Észak-Íroszág legészakibb csücskében készítették, ott találkozott egymással a kord és a gyapjú, a flanell és a kasmír, illetve a sziklás partok, az alacsony mennyezetes pubok és a smaragdzöldben ragyogó mezők.

A Drake’s-t 1977-ben alapították a londoni East Enden. Már akkor magas minőségű sálakat és kendőket készítettek high end divatbutikoknak és szabóságoknak, majd a portfólióba bekerültek a nyakkendők és díszzsebkendők is.

Az alapító Michael Drake-től 2010-ben vette át vállalkozás irányítását Michael Hill és Mark Cho. A kreatívigazgató Hill vezetésével a Drake’s luxus-kiegészítőket gyártó manufaktúrából egy klasszikus dizájnszabászattá nőtte ki magát, amely bárhol felismerhető stílusú, könnyen hordható, kortárs, mégis időtlen ruhadarabokat készít.

A kollekció egész pályás letámadás: tetőtől talpig felöltöztet. A chukkáktól a sálig, a kötött nyakkendőtől a mellényig, a navy blue raglántól a barna kordnadrágig, a kord blousontól az egyetemi hangulatot megidéző gyapjúpulcsiig minden szerepel a repertoárban.

A kaland folytatódik
Megjelent a Roadster magazin második nyomtatott kiadása, amelyben ismét olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szebb lett, mint az első szám, reméljük, neked is tetszeni fog. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom