Close
Megnyílt Magyarország legnagyobb szállodája a menekültek előtt

Megnyílt Magyarország legnagyobb szállodája a menekültek előtt

A Keleti pályaudvarnál található szálloda tegnap nyitott újra és mostantól teljes kapacitásával az orosz–ukrán háború menekültjeit fogadja.

Március 1-jén újranyitott Magyarország legtöbb szobával rendelkező szállodája, a Keleti pályaudvar szomszédságában található Danubius Hotel Hungaria, hogy részt vegyen az menekültek megsegítésében. A hotel mostantól teljes kapacitásával az orosz–ukrán háború menekültjeit fogadja – adta hírül közleményében a cég.

A szálloda újranyitását csak hónapokkal későbbre tervezték, de „rendkívüli összefogásban, a vállalat munkatársainak mozgósításával” sikerült már most megnyitni a háború menekültjeinek érdekében.

A szállodában étkezési ellátás is várja a partnerszervezeteken keresztül érkező menekülteket, és akár heteken keresztül is szobát biztosítanak a rászorulóknak – írják, hozzátéve, a vállalat vezetősége vizsgálja a lehetőségét további szálláshelyek rendelkezésre bocsátásának is.

(Forrás: HVG, fotók: Booking.com)

keleti pályaudvar | budapest | orosz-ukrán | menekültfogadás | nyugati

FOLYTASD EZZEL

Fantasztikus új úti célokkal bővít a WizzAir

Ettől az időponttól utazhatunk egyénileg is Japánba

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ha imádod a legminőségibb dizájnt, ez a hazai lakberendező cég lesz a mennyországod
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom