Close
Melyik bőröndöt válasszam? Méret, szín és anyag

Melyik bőröndöt válasszam? Méret, szín és anyag

Az utazás örömteli, az utazás izgalmas, az utazás lelkesítő, na de a pakolás? Kész rémálom, igazi horror, a legjobb lenne vagy üres kézzel elindulni vagy valakit megbízni azzal, hogy pakoljon be lehetőleg minél gyorsabban! Ám mivel ezek közül egyik forgatókönyv sem túlságosan életszerű, így marad a C verzió, a lehető legpraktikusabb bőrönd kiválasztása és megvásárlása!

Milyen módon tud hozzájárulni egy koffer a felhőtlen kikapcsolódáshoz?

Egyrészt úgy, hogy a pakolás terhéből egy könnyen kivitelezhető, teljesíthető feladatot generál. Hogy hogyan? Úgy, hogy a paraméterei ideálisak. Nem túl kicsi, amiből óhatatlanul kimaradhatnak azok a holmik, amik amúgy joggal állhatnak sorban az utazásért, és nem túlzottan nagy, mert az sem jó, ha a cuccok szinte elvesznek a nagy légüres térben. Arról nem is beszélve, hogy célszerű a szállításra is némi hangsúlyt fektetni, pontosabban annak a kényelmére. Ugyan ma már a gurulós alternatívák erre a kérdésre megnyugtató válaszként szolgálnak, de azért akkor sem mellékes, hogy a görgőknek mekkora súllyal kell minden egyes alkalommal megbirkózniuk. Aztán másrészt úgy, hogy stramm kialakításának hála óvja a tartalmát, azaz nem kell azon idegeskedni, hogy vajon a reptéri kevéssé kíméletes kezelés közben mi az, ami megsérül a bőrönd gyomrában.

Ha már felmerült a reptér és a viszonylag zord körülmények, már ami az ide-oda helyezést illeti, akkor a megfelelő anyag kiválasztására fokozottan ildomos rákoncentrálni. A CCC széles választékában nincsen hiány a lehetőségekből, tehát nem kell beérni csupán a textil variációk nyújtotta előnyökkel. Nem egy esetben természetesen ezek azok, amik a lehető legtöbb előnnyel kecsegtetnek, rugalmasságuknak köszönhetően például, de akadnak szituációk, amikor kifejezetten javasolható a műanyag preferálása, ami strapabírásban kétségtelenül verhetetlen.

Simán előfordulhat, hogy a CCC online felhozatala helyett csábítóbb valamelyik üzletben testközelből megtapasztalni mi is az, amit egy-egy modell kínál. Ez sem probléma, lévén a CCC országszerte több üzlethelyiséggel is rendelkezik, amik tárt kapukkal várják az érdeklődőket.

Létezik olyan, hogy tipikus „utazó” szín?

Igen, csúnyább megfogalmazásban vannak koszfogó színek, amik vitathatatlanul praktikusak főleg akkor, ha a koffer történetesen a fél világot bejárva magára ragasztja az út porát. Ebben a tekintetben a sötétebb árnyalatok azok, amik jobb választások, de! Mindig akadnak kivételek. Szóval a színek közül a használati körülmények alapján jó ötlet kiszemelni a befutót. Ha például a befutó modellnek soha nem kell földön futóvá válnia abban az értelemben, hogy folyton kézről-kézre és csomagtartóból csomagtartóba jár, akkor a világosabb árnyalatok is nagyszerűek. Ellenben, ha kikerülhetetlen a gyűrődés, ami néha ténylegesen kíméletességtől mentes bánásmódot jelent, akkor a tartósság, egyúttal a fenntartható esztétikusság jegyében célszerű a sötétebb színek felé kacsintgatni, amik amúgy nagyon is figyelemre méltóak, köszönhetően esztétikus árnyalataiknak.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Ezekre a helyekre és programokra vidd el külföldről érkező barátaidat!

Hol vásárolhatunk kannabiszolajat?

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram