Close
Ilyen tízpercnyi lélekmelengető világ körüli utazás a víz alatt

Ilyen tízpercnyi lélekmelengető világ körüli utazás a víz alatt

Nem szükséges fényéveket utaznunk ahhoz, hogy egy másik világban találjuk magunkat. Néha elég csak lemerülni az óceánba. 

Ennek a lenyűgöző videónak a pillanatait talán mindannyian átéltük már – álmunkban. Csakhogy ez most itt a valóság, és annak is egy olyan, kevesek számára megadatott földöntúli élménye, ami képernyőn keresztül is magával ragad, és elgondolkodtat azon, milyen kicsik vagyunk az univerzumban.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Unsplash)

búvárkodás | vízalatti | tengermély | video | felvétel

FOLYTASD EZZEL

Egy egyetemista készítette el a világ legkreatívabb útifilmjét

Ide nem nyaralni, hanem inspirációért jön az ember

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram