Close
Messze nem csak a tengerpartról szól Mexikó

Messze nem csak a tengerpartról szól Mexikó

Amennyiben azt gondolnánk, hogy Mexikóban a maja piramisok és a háborítatlan tengerpart a legfőbb látványosságok, Zach Rogers time-lapse videója segít egy kicsit, és elkalauzol a további lenyűgöző tájakra. Lássuk a természetet burritón és tequilán túl, kipipálva Mexikóvárost, Juárezt, Monterreyt! 

Buja dzsungelekkel tarkított az egész Yucatán-félsziget, ezenkívül mangrove mocsarak, és az úgynevezett cenotek (magyarul zsombolyok) is sűrűn felfedezhetőek. A legszebb nemzeti parkokként tartják számon a Parque Ecológico Cipinque-t.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Unsplash)

túra | kirándulás | video | természeti kincsek | természet

FOLYTASD EZZEL

Lebilincselő videó készült az emberek nélküli metropoliszról

Látványos videó mutatja meg, hogyan lett Isztambul két kontinens szerelemgyereke

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram