Close
Mexikó ízei újraírtak egy karriert

Mexikó ízei újraírtak egy karriert

Sosem kóstolt alapanyagok sosem érzett ízei – sok egyéb mellett ezt jelentette Mexikóváros Thomasina Miers számára. Aztán teljesen meg is változtatta az életét.

Miers az apja szándékai szerint adótanácsadó lett volna Londonban, megértjük, hogy inkább elutazott jó messzire, Mexikóba. Ott aztán az színek, illatok és ízek olyan kavalkádjával találkozott, ami szó szerint megváltoztatta az életét.

Mexikóvárosban csak úgy lüktet az élet, Miers pedig a streetfoodoknál olyan ízeket érzett, mint korábban sosem, és olyan összetevőket kóstolt, amit addig nem ismert. Végül nyolc évig maradt Latin-Amerikában, majd hazatérve saját mexikói éttermet nyitott.

Ez is érdekelhet:

video | mexikóváros | mexikó | utazás | road trip

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram