Close
Így varázsolt el minket Mianmar

Így varázsolt el minket Mianmar

Az egykori Burma ebben a mesés kisfilmben egy ismeretlen, egykor hatalmas királyság romjainak tűnik, olyan helynek, ahol a csodálatos természeti környezet találkozik a gazdag történelmi hagyományokkal.

Olivier Astrologo képsorait nézve az ember hajlamos elfeledkezni, mennyire durván is sikerült az elmúlt néhány évtized ebban a dél-kelet ázsiai országban, és elfelejti azt is, mivel is kerül be a hírekbe a Nobel-békedíjas vezetőjük, az egykoron az emberi jogok melletti kiállás bajnokaként ünnepelt Aun Szan Szuu Kji. Ennyire látványos ez a film!

Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.

Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom