Close
Így varázsolt el minket Mianmar

Így varázsolt el minket Mianmar

Az egykori Burma ebben a mesés kisfilmben egy ismeretlen, egykor hatalmas királyság romjainak tűnik, olyan helynek, ahol a csodálatos természeti környezet találkozik a gazdag történelmi hagyományokkal.

Olivier Astrologo képsorait nézve az ember hajlamos elfeledkezni, mennyire durván is sikerült az elmúlt néhány évtized ebban a dél-kelet ázsiai országban, és elfelejti azt is, mivel is kerül be a hírekbe a Nobel-békedíjas vezetőjük, az egykoron az emberi jogok melletti kiállás bajnokaként ünnepelt Aun Szan Szuu Kji. Ennyire látványos ez a film!

mianmar | video | burma

FOLYTASD EZZEL

Lebilincselő videó készült az emberek nélküli metropoliszról

Látványos videó mutatja meg, hogyan lett Isztambul két kontinens szerelemgyereke

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram