Close
Senki nem beszélne Thaiföldről, ha ebben az országban minden rendben lenne

Senki nem beszélne Thaiföldről, ha ebben az országban minden rendben lenne

Mianmar Ázsia gyöngyszeme lehetne, hiszen minden megvan benne ahhoz, hogy elvarázsolja a világot.

Mianmar a klasszikus példája annak, hogy egy egyébként fantasztikus kultúrával és természeti szépségekkel megáldott országot megnyomorít a politika és a háború. Az egykori Burma évtizedeken át katonai diktatúraként működött, és ugyan néhány éve visszatért a Nobel-békedíjas Aun Szan Szu Kji az ország élére, a muzulmán kisebbségek elleni attrocitások is jelzik, sok minden nem változott. De mindezt érdemes elfelejteni, és a pozitívumokra koncentrálni, mert ahogy a filmből is látszik: Mianmar lenyűgőző ország.

Ez is érdekelhet:

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom