Close
Miben más és miért jó egy ipari papírtörlő tartó?

Miben más és miért jó egy ipari papírtörlő tartó?

Az ipari papírtörlő tartók egy átlagember fantáziáját nem mozgatják meg, és ez jól is van így. Elég, ha azokét megmozgatják, akik döntenek arról, hogy miként oldják meg ipari környezetben a szennyeződések eltávolítását, felitatását és a kéztörlést. Ezek ugyanis üzemekbe, műhelyekbe készültek, ahol nagyon is megállják a helyüket. Nézzük is meg, hogy miként!

Mi is az az ipari papírtörlő tartó?

A papírtörlőket nem csak a forgalmas mosdókban használják kéztörlésre. Vannak olyan ipari létesítmények, ahol igencsak elkélnek ezek a törlők. Ráadásul sok esetben nemcsak a vizes kezek megtörlésére használják, hanem akár olaj vagy egyéb szennyeződés felitatására is.

Az ipari környezet pedig azt is jelenti, hogy a folyamatos termelés biztosítása érdekében a lehető legkisebb beavatkozással kell működjön minden. Ennek a gondolatmenetnek a megtestesítője minden ipari papírtörlő tartó, melyek a lehető legnagyobb kapacitással rendelkeznek. Így minimalizált a beavatkozás szükségességének gyakorisága, mivel ritkán szorul cserére a papírtekercs.

Miben más egy ipari papírtörlő tartó?

Egyet már mindenképp leírtuk az előző bekezdésben, ez pedig az óriási kapacitás. Az ipari környezet ipari felhasználást jelent, azaz sokat, nagyon sokat! Épp ezért nem mindegy, hogy milyen mennyiségű papírtörlőt tudunk egy tekercscsere során elhelyezni a tartón. Ha ez csak annyi lenne, mint amennyit egy mosdóban is kihelyezünk egy adagolóba, akkor egyes helyeken akár naponta, vagy naponta többször is cserélhetnénk őket. Ez pedig közel sem felel meg az ipari elvásároknak. Erre kiváló megoldást jelent egy ipari papírtörlő tartó, a hatalmas kapacitásával.

Emellett más abban is, hogy legtöbbször nincs burkolata. Ez ismét csak azért van, hogy maximalizálhassuk a felhelyezhető papírtörlő tekercs méretét.

De az is különlegessé teszi, hogy van közöttük a falra szerelhető típus mellett mozgatható, gurulós álló is. Ráadásul akár csavarokkal padlóra is rögzíthetjük őket, hogy ne mozduljanak vagy dőljenek el a használat során.

Mindez azt támasztja alá, hogy a gyártók fel vannak készülve az ipari környezetre, az ipari igényekre. Olyan tartókat alkottak meg, melyek valóban ki tudják szolgálni ezt a felvevőpiacot.

Hol érdemes használni?

Gyakorlatilag bárhol, ahol szükség van rájuk. A lakossági felhasználásra is megvannak a megfelelő papírtörlő adagolók, melyek tökéletesek mosdókba. Szépek, praktikusak, könnyen kezelhetőek és takarékosak.

Ugyanígy ipari környezetben, a cégek számára szánt papírtörlő tartók is speciálisan az ottani igényeket elégítik ki. Legyen szó akár egy műhelyről, gyártóüzemekről, a festékiparról, üvegiparról, de akár egészségügyi intézményekről is, jó szolgálatot tesznek ezek az eszközök. Minden ilyen közegben fontos a nagy mennyiségű törlőpapír és a gyors, egyszerű adagolás, ahogy a minimális időigénnyel járó tekercscsere is.

Ezeknek a kritériumoknak tökéletesen megfelelnek az ipari papírtörlő tartók, melyek nagyban megkönnyítik ezen területek munkáját.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Ritmus, ha elkap – Ezeken a kihagyhatatlan Bartók Tavasz-programokon el fog

Lépj időben, lassítsd le a kopaszodást!

Rendeld meg a Roadster magazin 11. számát!

Mi a közös Rio de Janeiróban, egy alig ismert horvát luxus menedékben, és egy hotellé alakított New York-i reptéri terminálban? Mindet bemutatjuk a Roadster legfrissebb számában! Ezeken kívül találkozunk a világ egyik legnevesebb dizájnerével, Jaime Hayonnal, bemutatunk hat remek hazai kabinházat és kiderítjük, hol lehet jó vermutot inni Magyarországon. Ezzel még nincs vége, ugyanis elmentünk Provence-ba és kipróbáltuk az új 7-es BMW-t, Svédországban pedog a Toyota RAV4-et. Egy asztalhoz ültettük Péterfy Bori rocksztárt, Gerendai Károly kultmogult, Szabó Simon színészt, Molnár S. Szonja kurátort és Tombor Zoltán fotográfust, és kifaggattuk őket Budapesthez fűződő érzelmeikről. Elmeséljük milyen Marokkó egyik feltörekvő szörfmekkája, Taghazout, és benézünk a főváros új dizájnhoteljébe, a Verno House-ba is. Megszólaltatjuk még Kertész Attila képzőművészt, Sivák Zsófit, a Heves-megyei kocsmák Robert Capáját, és még Puzsér Róbert is tollat ragadott a kedvünkért. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom