Close
Megható, mi az, amit Michael Bublè minden turnéra magával visz

Megható, mi az, amit Michael Bublè minden turnéra magával visz

A világsztárnak javában tart az An Evening With Michael Bublè című világturnéja, aminek minden egyes helyszínére magával viszi a legfontosabb tárgyait.

Michael Bublè romantikus dalaival, klasszikus feldolgozásaival és egyedülálló varázsával mindenkit levesz a lábáról. Ez azonban nemcsak a színpadnak szól, a magánéletében is megolvasztja a szíveket. Turnéjára a feleségéről és a gyerekeiről készült képeket viszi ugyanis magával.

Mindenhol ott vannak, bárhol is vagyok, felteszem őket

– nyilatkozta a Travel + Leisure-nek.

 

Bublè tavasszal elindult Evening With Michael Bublé című turnéjára, azóta már járt Spanyolországban, az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban, Brazíliában, Chilében és Ausztráliában is. A sztár szerint azonban néhány trükknek köszönhetően

nem is olyan nehéz bejárni a világot.

Utazásai során nélkülözhetetlen társa a fűthető takaró és a nyakpárna. A folyamatos repülések és utazások ellenére a turnézást könnyűnek tartja, mert ahogy fogalmaz: őszintén szereti azt, amit csinál és szereti azokat is, akikért csinálja.

Nem csupán Michael Bublè tartja lázban a világot. Bob Dylan Blowin’ in the Wind című számának új felvétele, amelyet új analóg formában, egyetlen példányban rögzítettek, akár egymillió fontért (459 millió forintért) is elkelhet a Christie’s júliusi árverésén.

(Forrás: Travel + Leisure, fotó: Getty Images)

michael | Bublé | világturné | kiegészítő | turné

FOLYTASD EZZEL

Elegáns reggeliző a Duna partján, ahová nemcsak az ételekért, hanem a hangulatért is megyünk

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram