Close
Megható, mi az, amit Michael Bublè minden turnéra magával visz

Megható, mi az, amit Michael Bublè minden turnéra magával visz

A világsztárnak javában tart az An Evening With Michael Bublè című világturnéja, aminek minden egyes helyszínére magával viszi a legfontosabb tárgyait.

Michael Bublè romantikus dalaival, klasszikus feldolgozásaival és egyedülálló varázsával mindenkit levesz a lábáról. Ez azonban nemcsak a színpadnak szól, a magánéletében is megolvasztja a szíveket. Turnéjára a feleségéről és a gyerekeiről készült képeket viszi ugyanis magával.

Mindenhol ott vannak, bárhol is vagyok, felteszem őket

– nyilatkozta a Travel + Leisure-nek.

 

Bublè tavasszal elindult Evening With Michael Bublé című turnéjára, azóta már járt Spanyolországban, az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban, Brazíliában, Chilében és Ausztráliában is. A sztár szerint azonban néhány trükknek köszönhetően

nem is olyan nehéz bejárni a világot.

Utazásai során nélkülözhetetlen társa a fűthető takaró és a nyakpárna. A folyamatos repülések és utazások ellenére a turnézást könnyűnek tartja, mert ahogy fogalmaz: őszintén szereti azt, amit csinál és szereti azokat is, akikért csinálja.

Nem csupán Michael Bublè tartja lázban a világot. Bob Dylan Blowin’ in the Wind című számának új felvétele, amelyet új analóg formában, egyetlen példányban rögzítettek, akár egymillió fontért (459 millió forintért) is elkelhet a Christie’s júliusi árverésén.

(Forrás: Travel + Leisure, fotó: Getty Images)

kiegészítő | világturné | michael | turné | Bublé

FOLYTASD EZZEL

Róma új múzeumát minden régészetrajongónak látnia kell

A természet erejét szólaltatja meg az évad művésze – Interjú Baráth Emőkével

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom