Close
Miért válaszd a Divit, ha elegáns weboldalt szeretnél?

Miért válaszd a Divit, ha elegáns weboldalt szeretnél?

Sokan teszik fel azt a kérdést, hogy melyik a legjobb WordPress sablon, hiszen a weboldal fejlesztésénél ez egy igen sarkalatos pont. Ha WordPressben fejleszted a weboldalad, akkor biztosan téged is foglalkoztat ez a téma. Több sablont megvizsgálva, az Elegant Themes Divi tűnik ár/érték arányban a legjobbnak. Hogy miért, ezt mutatjuk meg ebben a bejegyzésben.

 

Alapvető tudnivalók a Diviről

 

Az Elegant Themes a fejlesztőcsapat neve, a Divi pedig az általuk fejlesztett terméké. Világszinten ebből a sablonból adtak el a legtöbbet eddig. Míg a kisebb sablonkészítők a ThemeForesten árulják termékeiket, addig az Elegant Themes nem közösködik senkivel, saját maga értékesíti a saját termékeit.

 

Több mint 600 ezer regisztrált felhasználóval büszkélkedhet, így jelenleg a népszerűségi lista csúcsán áll a Divi. Használatát megkönnyíti a magyar nyelvű kezelőfelület. Nincs szükség kódolásra, vizuális szerkesztő (Visual Builder) áll rendelkezésre. Ez sok amatőr webfejlesztőnél az egyik legnyomósabb érv a Divi mellett.

 

Nagyon könnyű telepíteni, és a telepítés után azonnal neki lehet látni a weboldal létrehozásának. A testreszabást a rengetegféle beállítási opció teszi lehetővé. Ezek közül nem szükséges mindet ismerni, a legfontosabbak ki vannak emelve. Sok opció vizuálisan állítható be.

 

A fejlesztőcsapatnak sok más sablonja is van, de a legjobb a Divi, amely elegáns és letisztult.

 

A vizuális szerkesztő a Divi lelke, amely a “fogd és vidd” módszerrel működik. A legnagyszerűbb ebben, hogy ugyanazt a felületet látod, amit a látogatók, rögtön látható egy-egy módosítás hatása. Folyamatosan fejlődik, igyekeznek egyre jobban felhasználóbaráttá tenni a fejlesztők. Gyors, könnyen kezelhető, logikusan vannak felépítve a modulok és hasábok. Az utolsó néhány lépést vissza is lehet vonni.

 

Nagyon sok előre elkészített elemből válogathatsz, sajátot is készíthetsz, amelyet később máshol, akár másik weboldalon is fel tudsz használni. Akár egész szekciókat, teljes oldalakat is el lehet menteni és újra felhasználni.

 

A Divi extrái

 

A Divi azon kevés sablonok egyike, amelybe az A/B teszt be van építve. Ez is hozzájárul ahhoz, hogy a látogatóid a lehető legjobb ügyfélélményt kapják. A saját fejlesztésű bővítmények garantálják, hogy azok a Divivel összhangban működjenek. Ebből a két legismertebb a Bloom és a Monarch.

 

A dokumentáció ugyan angol nyelvű, de mindenre kiterjed. Ha mégis elakadnál, nézz körül a WPKurzus tudástárban, vagy írj az ügyfélszolgálatnak, nagyon gyorsan válaszolnak.

 

Előfizetéses vagy “lifetime” változatban is hozzá lehet jutni. Három évnél hosszabb előfizetés esetén már olcsóbb az örökös hozzáférés. A használatnál a weboldalak száma nincs korlátozva.

 

Összegzés

 

A Divi mind dizájnban, mind funkcionalitásban magasan kiemelkedik a sablonok közül. Bár magasabb az ára az átlagosnál, de még így is nagyon megéri.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Különleges kapcsolók és dugaljak nyomában

Hogyan alakulnak a glettelés árak?

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram