Close
Miért zsúfoltak az iPhone szerviz üzletek az ünnepek alatt?

Miért zsúfoltak az iPhone szerviz üzletek az ünnepek alatt?

Az ünnepi időszak közeledtével sokan vannak elfoglalva az ajándékvásárlással és az ünnepi ünnepekre való készülődéssel. Az iPhone szerviz üzletekben dolgozók számára azonban az ünnepi időszak mozgalmas és megerőltető időszak lehet.

Az egyik legfontosabb ok, amiért a Mobee iPhone szerviz szolgáltatásokra nagy a kereslet az ünnepi időszakban, az a rengeteg ember, akik iPhone-t adnak és kapnak ajándékba. Ünnepek során az okostelefonok a legnépszerűbb ajándékok közé tartoznak a felnőttek számára, 2019-ben a felnőttek körülbelül egyharmada kapott okostelefont ajándékba. Mivel az iPhone a legnépszerűbb okostelefonmárkák közé tartozik, nem meglepő, hogy az iPhone szerviz üzletek az ünnepi szezonban vásárlók sokaságát szolgálják ki.

Az ünnepi időszakban az iPhone szolgáltatások iránti megnövekedett kereslethez hozzájárul az is, hogy az emberek nagyobb valószínűséggel használják telefonjukat az ünnepek alatt. Miközben a családok és a barátok összegyűlnek, hogy megünnepeljék, az emberek gyakran használják telefonjukat a kapcsolattartásra, valamint fényképek és videók megosztására. Ez a fokozott használat az iPhone készülékek nagyobb kopásához és elhasználódásához vezethet, ami a javítási kérelmek számának növekedését eredményezi.

Az iPhone-t ajándékba kapók megnövekedett száma és az ünnepek idején megnövekedett telefonhasználat mellett számos egyéb tényező is közrejátszik abban, hogy az ünnepi időszakban megnőtt az iPhone szervizek iránti kereslet. A téli időjárás például zord lehet az elektronikára, a hideg és a nedvesség károsíthatja az iPhone-okat. Ezenkívül az ünnepi szezon nyüzsgése több balesethez és leeséshez vezethet, ami repedt képernyőket és egyéb javítást igénylő károkat okozhat. Így a legtöbb Apple szerviz Budapest területén, de az ország számos másik városában túl van terhelve december vége felé.

A megnövekedett kereslettel megbirkózása érdekében az iPhone szervizközpontok jellemzően további alkalmazottakat vesznek fel, és az ünnepi időszakban meghosszabbítják a nyitvatartásukat. Ez biztosítja, hogy elegendő ember álljon rendelkezésre ahhoz, hogy segítsen a megnövekedett számú támogatási és segítségkérések esetén. a legtöbb iPhone szerviz azonban nemcsak a telefonokkal, de az imac és egyéb alkatrészekkel is tud segítséget nyújtani a vásárlók számára.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Kihagyhatatlan ínyencségek – Két premier a Bartók Tavasz bemutatói közül, amin ott kell lenni

Új utak és régi kedvencek – Legendák állnak a Müpa színpadán március 30-án

Rendeld meg a Roadster magazin 11. számát!

Mi a közös Rio de Janeiróban, egy alig ismert horvát luxus menedékben, és egy hotellé alakított New York-i reptéri terminálban? Mindet bemutatjuk a Roadster legfrissebb számában! Ezeken kívül találkozunk a világ egyik legnevesebb dizájnerével, Jaime Hayonnal, bemutatunk hat remek hazai kabinházat és kiderítjük, hol lehet jó vermutot inni Magyarországon. Ezzel még nincs vége, ugyanis elmentünk Provence-ba és kipróbáltuk az új 7-es BMW-t, Svédországban pedog a Toyota RAV4-et. Egy asztalhoz ültettük Péterfy Bori rocksztárt, Gerendai Károly kultmogult, Szabó Simon színészt, Molnár S. Szonja kurátort és Tombor Zoltán fotográfust, és kifaggattuk őket Budapesthez fűződő érzelmeikről. Elmeséljük milyen Marokkó egyik feltörekvő szörfmekkája, Taghazout, és benézünk a főváros új dizájnhoteljébe, a Verno House-ba is. Megszólaltatjuk még Kertész Attila képzőművészt, Sivák Zsófit, a Heves-megyei kocsmák Robert Capáját, és még Puzsér Róbert is tollat ragadott a kedvünkért. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram