Miért zsúfoltak az iPhone szerviz üzletek az ünnepek alatt?

Az ünnepi időszak közeledtével sokan vannak elfoglalva az ajándékvásárlással és az ünnepi ünnepekre való készülődéssel. Az iPhone szerviz üzletekben dolgozók számára azonban az ünnepi időszak mozgalmas és megerőltető időszak lehet.

Az egyik legfontosabb ok, amiért a Mobee iPhone szerviz szolgáltatásokra nagy a kereslet az ünnepi időszakban, az a rengeteg ember, akik iPhone-t adnak és kapnak ajándékba. Ünnepek során az okostelefonok a legnépszerűbb ajándékok közé tartoznak a felnőttek számára, 2019-ben a felnőttek körülbelül egyharmada kapott okostelefont ajándékba. Mivel az iPhone a legnépszerűbb okostelefonmárkák közé tartozik, nem meglepő, hogy az iPhone szerviz üzletek az ünnepi szezonban vásárlók sokaságát szolgálják ki.

Az ünnepi időszakban az iPhone szolgáltatások iránti megnövekedett kereslethez hozzájárul az is, hogy az emberek nagyobb valószínűséggel használják telefonjukat az ünnepek alatt. Miközben a családok és a barátok összegyűlnek, hogy megünnepeljék, az emberek gyakran használják telefonjukat a kapcsolattartásra, valamint fényképek és videók megosztására. Ez a fokozott használat az iPhone készülékek nagyobb kopásához és elhasználódásához vezethet, ami a javítási kérelmek számának növekedését eredményezi.

Az iPhone-t ajándékba kapók megnövekedett száma és az ünnepek idején megnövekedett telefonhasználat mellett számos egyéb tényező is közrejátszik abban, hogy az ünnepi időszakban megnőtt az iPhone szervizek iránti kereslet. A téli időjárás például zord lehet az elektronikára, a hideg és a nedvesség károsíthatja az iPhone-okat. Ezenkívül az ünnepi szezon nyüzsgése több balesethez és leeséshez vezethet, ami repedt képernyőket és egyéb javítást igénylő károkat okozhat. Így a legtöbb Apple szerviz Budapest területén, de az ország számos másik városában túl van terhelve december vége felé.

A megnövekedett kereslettel megbirkózása érdekében az iPhone szervizközpontok jellemzően további alkalmazottakat vesznek fel, és az ünnepi időszakban meghosszabbítják a nyitvatartásukat. Ez biztosítja, hogy elegendő ember álljon rendelkezésre ahhoz, hogy segítsen a megnövekedett számú támogatási és segítségkérések esetén. a legtöbb iPhone szerviz azonban nemcsak a telefonokkal, de az imac és egyéb alkatrészekkel is tud segítséget nyújtani a vásárlók számára.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom