Close
Ilyen a privát sziget, ahová nyugdíjba mennek a hollywoodi milliárdosok

Ilyen a privát sziget, ahová nyugdíjba mennek a hollywoodi milliárdosok

A Billionaire Bunker becenevű szigeten csak a kiváltágos kevesek vehetnek földet, azt is magasabban, mint az aranyár.

Van egy sziget Amerikában, ami mintha csak azért épült volna, hogy elit milliárdosok együtt élvezhessék a nyugdíjak éveiket, ez pedig nem más, mint az Idian Creek Island. A sziget Miami Beach-től északra található és elsőre nem is igazán lehet érteni, miért épp ez lett a tehetősek földi paradicsoma.

A sziget mindösszesen százhúsz hektáros és egy elképesztően őrzött hídon lehet csak belépni rajta – ez utóbbi, a teljes őrzés és a privátszféra az, ami miatt sokan választják a parányi szigetet. És kik is itt a tulajdonosok? A legfrissebb sztárpáros, aki itt vett birtokot magának, az Tom Brady sztárkosaras és Gisele Bündchen szupermodell, de Ivanka Trumpnak és Jared Kushnernek is van itt villája, valamint Adriana Lima is itt nyaralt, amíg a közelmúltban el nem adta a rezidenciáját.

A szigeten összesen harmincnégy telek található; Ivanka és Jared tengerparti villája körülbelül harmincmillió dollárba került, azaz több, mint kilencmilliárd forintba, Brady és Bündchen telke pedig kicsivel több, mint a felébe – igen, telke, ugyanis erre még ráépül maga a ház.

És miért költenek többmilliárd forintot, hogy házuk legyen ezen a szigeten? Igen, az azúrkék víz is gyönyörű, de elsősorban a biztonsági intézkedések tették nagyon sok milliárdosnak vonzóvá az Indian Creek Islandet. Egész napos biztonsági szolgálat és egy tizenhárom főből álló magánrendőrség is a tulajdonosok védelmét szolgálja az utcákon és a víz mentén is.

A szigeten egy tizennyolclyukas golfpályát is élvezhetnek a lakók, óceáni kilátással. Brady és Bündchen új, A-listás otthonát természetesen sztárépítész-csapat végzi, méghozzá környezettudatos szempontokat figyelembe véve – energiatakarékos vízrendszer, a lehető legtöbb anyag újrahasznosítva érkezik és fotovoltaikus napelemek gondoskodnak az egész ház energiaellátásáról. Kíváncsiak vagyunk, milyen lesz a pár luxusvillája, de az biztos, hogy nem kicsiben fog játszani!

(Fotók: Getty, forrás: Architectural Digest)

óceán | indian creek island | gisele bündchen | sztár | milliárdosok

FOLYTASD EZZEL

Fertőzéshullámot indított el az Oktoberfest

Megvan Európa idei legjobb úti célja

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram