Milyen állásokat hirdet a cég? Egy jó állásportál megmutatja!

Minden álláskereső számára létezik az az amerikai, akarom mondani magyar álom, amit el szeretne érni. Sokan ezt egy konkrét vállalattal azonosítják, ahova be szeretnének jutni. Mi arra biztatunk mindenkit, hogy ne engedje el azt álmot, ki tudja, talán egyszer sikerül…

A következő cikkben most arról lesz szó, hogyan kereshetjük meg az adott, kiválasztott cég által közzétett hirdetéseket.

Weboldal vagy közösségi média?

Az emberek 90%-a úgy gondolja, hogy ha egy bizonyos vállalat nyitott pozícióit szeretné figyelni, két lehetőség marad: a cég hivatalos weboldalát és a közösségi média felületén található hivatalos oldalát figyelni. Ez viszont sokszor macerás, és az sem biztos, hogy minden felületen egységesen hirdetik az állást. A https://nyiregyhazaallas.hu/vallalatok állásportál aloldalán például összegyűjtötték az aktívan hirdető vállalatokat, tehát igen, szűrhetünk cégek szerint is a keresési folyamat alatt.

Ha álláskereső oldalt használunk, minden egyszerűbb, s nagy valószínűséggel kedvenc cégünk is képviselteti magát ezen a felületen néhány hirdetéssel. A cég nevére történő kattintást követően elénk tárul majd az összes, a potenciális munkaadó által felkínált ajánlat. Így egyből látjuk, hogy miből válogathatunk. Ez ily módon egyszerű, gyors és könnyen használható. Kell ennél több?

Tartsunk több vasat a tűzben!

Nyilvánvalóan mindig lesz egy kedvenc, egy “igazi”, egy olyan vállalkozás, amit csodálunk, de nem szabad ragaszkodnunk egyetlen névhez. Sajnos nagy az esély arra, hogy ezt a bizonyos vállalatot megrohamozzák a pályázók, és lehet, hogy nem minket fognak választani. Ez mindig benne van a pakliban, de ne keseredjünk el!

Amikor pályázunk, olvassunk el több hirdetést, és ha találunk még olyanokat, amelyek szimpatikusak számunkra, akkor jelentkezzünk arra is! Az álláskeresés tipikusan egy olyan folyamat, amely során több vasat kell a tűzben tartanunk.

Akkor se tűnjünk el az állásportálról, ha esetleg álmaink munkaadója nincs jelen a felületen, ettől még böngészhetünk mások hirdetései között is.

Amikor dönteni kell…

Egy munka elvállalásához két dologra van szükség: az egyik, hogy a leendő munkaadó alkalmasnak találjon minket a pozíció betöltésére, és az, hogy elnyerje a tetszésünket az ajánlata. Sokan ez utóbbi szempontot figyelmen kívül hagyják, aztán egy hónap után ismét belekerülnek abba a végtelennek tűnő álláskeresési spirálba, amelyen már egyszer túljutottak. Ez így nincs rendjén.

Merjünk nemet mondani, ha úgy érezzük, hogy valami nem stimmel! Tudnunk kell azt, hogy számunkra mi a jó! Ezt más nem fogja megmondani nekünk!

Reméljük, hogy ezzel a kis cikkel valóban segíthettünk azoknak, akik nem tudják, hogyan kezdjenek neki a böngészésnek, tehát a három tipp:

- Keressünk egy jó állásportált!

- Regisztráljunk!

- Keressünk célzottan, akár régió, munkakör vagy cégnév szerint!

Ha ezekre figyelünk, sikerrel járunk!

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom