Close
Milyen cégek számára hasznos a Tap on Mobile bankkártya-elfogadási megoldás?

Milyen cégek számára hasznos a Tap on Mobile bankkártya-elfogadási megoldás?

A bankkártya-elfogadás napjaink kereskedelmi folyamataiban alapkövetelmény, ez azonban nem mindig volt így. Az első bankkártyák az 1950-es években jöttek létre, s az azóta eltelt időszakban egyre inkább teret hódítottak világszerte. Ahhoz, hogy fizetni tudjunk velük, szükség van olyan cégekre, amelyek a háttérfolyamatok elvégzését biztosítják.

Kik állnak a bankkártyás fizetési megoldások mögött?

Ahhoz, hogy te nap mint nap bankkártyával, okostelefonnal, okosórával tudj fizetni, bonyolult technológiai és pénzügyi folyamatoknak kell a háttérben zökkenőmentesen megvalósulniuk. Szükségesek a független pénzügyi szolgáltató cégek, mint a BizPay néven ismert BizWorks Kft., továbbá a bankok, a bankkártya-kibocsátó cégek, az internetszolgáltató cégek, stb. Hiszen amikor bankkártyával fizetsz, a bankkártya-elfogadó terminálon keresztül a független szolgáltató a bankkártyát kibocsátó bank felé jelzi a tranzakciót, s a számládról leemelésre kerül a fizetendő összeg. Amint erről visszajelzés érkezik, a terminál nyugtát nyomtat, amit aztán a kereskedő cégtől te megkapsz. Ezzel tudod igazolni a fizetés megvalósulását.

Ha kereskedelemmel foglalkozó vállalkozást vezetsz, valamilyen bankkártya-elfogadási megoldással már rendelkezned kell, hiszen ezt törvény írja elő. Lehet, hogy neked a fizikai terminál, lehet, hogy a mobil terminál vagy a Tap on Mobile megoldás lesz az optimális. Az első kettőről már bizonyára hallottál, nézzük, hogy mit jelent ez utóbbi!

Mit jelent a Tap on Mobile megoldás?

A Tap on Mobile egy olyan terminál alkalmazás, ami okostelefonra vagy táblagépre telepíthető. Szükséges, hogy ez a mobileszköz Android 8.0-val vagy ennél újabb verzióval, valamint NFC-vel és internet-hozzáféréssel rendelkezzen. Könnyen telepíthető és egyszerűen kezelhető alkalmazás, amely integrálható más rendszerekkel, hiszen nyitott API-val rendelkezik. Bárhol vagy, földrajzi helyzettől függetlenül használhatod, csak internetkapcsolat szükséges hozzá. A BizPay partnere, a Worldline – a Tap on Mobile megoldáson keresztül – a legismertebb kártyatársaságok bankkártyáját elfogadja. A cég nemzetközi háttere garanciát nyújt a szolgáltatások minőségét és megbízhatóságát illetően.

Miért előnyös a Tap on Mobile a vállalkozóknak?

  • Egyszerű használatot tesz lehetővé.
  • Kedvezményes a díjszabása.
  • Bármilyen okoseszközre telepíthető, amelyik Android 8.0 vagy ennél újabb verzióval, NFC modullal és SIM kártyával rendelkezik.
  • Mivel nincs fizikai terminál, így nem kell karbantartásra, szervizelésre költened.
  • Bárhol, bármikor használhatod, nincsenek fizikai korlátok.

Ha bővebb információra van szükséged a megbízható bankkártya-elfogadási megoldásokkal kapcsolatban, keresd nyugodtan a BizPay ügyfélszolgálatának szakembereit, akik készséggel állnak a rendelkezésedre.

(Szponzorált tartalom)

FOLYTASD EZZEL

Ritmus, ha elkap – Ezeken a kihagyhatatlan Bartók Tavasz-programokon el fog

Új utak és régi kedvencek – Legendák állnak a Müpa színpadán március 30-án

Rendeld meg a Roadster magazin 11. számát!

Mi a közös Rio de Janeiróban, egy alig ismert horvát luxus menedékben, és egy hotellé alakított New York-i reptéri terminálban? Mindet bemutatjuk a Roadster legfrissebb számában! Ezeken kívül találkozunk a világ egyik legnevesebb dizájnerével, Jaime Hayonnal, bemutatunk hat remek hazai kabinházat és kiderítjük, hol lehet jó vermutot inni Magyarországon. Ezzel még nincs vége, ugyanis elmentünk Provence-ba és kipróbáltuk az új 7-es BMW-t, Svédországban pedog a Toyota RAV4-et. Egy asztalhoz ültettük Péterfy Bori rocksztárt, Gerendai Károly kultmogult, Szabó Simon színészt, Molnár S. Szonja kurátort és Tombor Zoltán fotográfust, és kifaggattuk őket Budapesthez fűződő érzelmeikről. Elmeséljük milyen Marokkó egyik feltörekvő szörfmekkája, Taghazout, és benézünk a főváros új dizájnhoteljébe, a Verno House-ba is. Megszólaltatjuk még Kertész Attila képzőművészt, Sivák Zsófit, a Heves-megyei kocsmák Robert Capáját, és még Puzsér Róbert is tollat ragadott a kedvünkért. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom