Close
Milyen fali csempét válasszunk a fürdőszobába?

Milyen fali csempét válasszunk a fürdőszobába?

Valószínűleg mindenki tisztában van azzal, hogy a csempe és a padlólap milyen hatással is van a fürdőszoba összképére. Ezek rendkívül hangsúlyos elemek, így nagyon fontos, hogy azokat megfelelően válasszuk ki. Itt nemcsak a színekről, hanem a méretről, az anyagról és a mintázatról is szó van.

 

De lássuk, milyen fali csempét érdemes választani manapság a fürdőszobába!

 

A tisztálkodóhelyiség kinézete

 

Ha valaki azt hiszi, hogy a fürdőszobának nem kell stílusosnak és jól kinézőnek lennie, az nagyon téved. Ez az otthonunk azon része, ahol kezdjük és ahol zárjuk a napot, így nagy hatással van ránk a mindennapok során. Nem véletlen, hogy nemcsak a színeknek kell passzolniuk, hanem az egésznek egy olyan hatást kell keltenie, ahol lenyugodhatunk és kikapcsolódhatunk. Az egyik legfontosabb elem pedig a fali csempe, hiszen ez a leglátványosabb része az egész területnek.

 

A fali csempe kiválasztása színek szerint

 

Mielőtt valaki beleveti magát a Mozaikkerámia fali csempéinek kínálatába, érdemes meghatározni, hogy mire is vágyunk igazán. Szeretjük a színeket? Fontos, hogy mintás és dizájnos legyen, vagy elegendő egy letisztult helyiség berendezése? Ezeket a döntéseket mindenkinek magának kell meghoznia, így egyéni ízlés, hogy végül melyik színre is esik a választás.

 

Az egyik legelterjedtebb összeállítás a fehér, hiszen világosságának köszönhetően még egy kisebb méretekkel rendelkező fürdőszobát is nagyobbá tud varázsolni, legalábbis optikailag biztosan. Sokkal fényesebb, világosabb lesz a terület, ráadásul nem egy túl kényes színről van szó. Nem látszódik meg rajta annyira egy-egy szennyeződés és a vízkő sem. Emellett a fehér a tisztaságot jelképezi, így máig az egyik legelterjedtebb választás.

 

De természetesen lehet szó a víz árnyalatairól is, tehát akár kék, akár menta, akár zöld is remek választás lehet a lakás ezen részébe.

 

A fali csempék divatja

 

Ahogy az életben mindennek megvan a maga aktuális trendje, úgy a fali csempék esetében sincs ez másként. Még mindig a természetesség felé húznak az emberek, így nem sokan döntenek az extrémebb megoldások mellett. A hagyományos alapanyagok nagyon kelendőek, így legyen szó márványról, kerámiáról, fáról, esetleg kőről, a fürdőszobában mindegyik típus megállja a helyét.

Ezeket általában természetes formájukban érdemes felhasználni, ezáltal igazán egyedivé és stílusossá tehető a fürdőszoba. Érdemes azonban átgondolni, hogy az éppen aktuális divat megfelel-e a saját ízlésünknek. Amennyiben változtatásra van szükség, úgy érezzük, hogy ez nem áll hozzánk közel, akkor nyugodtan variáljuk kedvünkre a kiegészítőket és az egyéb berendezéseket.

Mivel ezt a helyiséget nem fél évre tervezzük berendezni, így rendkívül fontos, hogy minden igényünket kielégítse, hogy abban jól érezzük magunkat, akár hosszabb távon is. Fontos a praktikusság, a használhatóság, illetve a tartós anyagok használata egyaránt.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Alternatív rezsicsökkentési megoldás: spóroljunk hőszivattyúval!

Aminosavak, amelyekre a szervezetnek szüksége van

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ha imádod a legminőségibb dizájnt, ez a hazai lakberendező cég lesz a mennyországod
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom