Close
Milyen szabadon álló kádat válasszunk?

Milyen szabadon álló kádat válasszunk?

Napjainkban egyre divatosabbak a szabadon álló kádak. Rengetegféle variációval találkozhatunk már, mind alakjukban, anyagukban és színükben. Kérdés, hogy mindenkinek ajánlható-e a szabadon álló kád, és milyen feltételek kellenek a beépítéshez?

Kád vásárlására akkor szánjuk rá magunkat, amikor egy új építésű lakásba költözünk, vagy pedig meglévő lakásunkban fel szeretnénk újítani a fürdőszobát vagy csak egy részét. Lehet, hogy korábban zuhanyzót használtunk, és szeretnénk végre hosszas fürdőzéseket megejteni egy kényelmes kádban. Vagy éppen most szeretnénk a korábbi hagyományos kádat szabadon állóra váltani.

Mely tényezők befolyásolják döntésünket?

Amikor elhatároztuk, hogy egy kádat szeretnénk vásárolni, van néhány kérdés, amelyet alaposan át kell gondolni. Először is a legfőbb meghatározó szempont a költségkeret. A kádak árszínvonala széles sávban ingadozik, így érdemes ezt a legelején belőni, hogy melyik árkategória érvényes ránk.

Nagyon fontos, hogy tisztában legyünk vele, hogy a fürdőszobánk vízvezeték- és csatornarendszere mit enged meg. Érdemes ehhez mindenképpen szakember segítségét is kérni. A szabadon álló kádakhoz más beépítés szükséges, mint azok esetében, ahol fali szerelvények találhatók.

Nem utolsósorban meg kell nézni a fürdőszoba alaprajzát, mit enged meg nekünk a rendelkezésre álló terület, hol vannak a nyílászárók és a lefektetett csövek, valamint a villamos hálózat vezetékrendszere.

Egy tágas, nagy alapterületű fürdőszobában kétségtelenül jobban mutatnak a térbeli, azaz szabadon álló kádak. A választásodat nagyban megkönnyíti, ha elnavigálsz a Fürdőszoba-Szaniter Shop oldalára, ahol mindenféle típusból válogathatsz, és a szabadon álló kádak számos változatával megismerkedhetsz.

A szabadon álló kádak kifinomult eleganciája

Kétségtelen, hogy a szabadon álló kádak valamiféle méltóságot sugároznak, nem hiába terjedtek el manapság annyira. Mindenkinek elnyerik a tetszését, és egyből a fürdőszoba közepére vonzzák a tekintetet, ahol ez a szabadon álló kád áll.

Térbeli kád néven is megtalálod, és ez ténylegesen a kádak prémium kategóriáját jelöli egyedi forma- és stílusvilágával. A szabadon álló kádak a legmagasabb árkategóriát képviselik, de ezért cserébe biztos lehetsz abban, hogy egy minőségi színvonalat kapsz.

Különleges formavilág

Ebben az exkluzív és elegáns kivitelezésű kádcsoportban számos altípussal találkozhatsz. Attól függően, hogy a kád bizonyos részét szeretnéd-e a falhoz dönteni, megkülönböztetünk részben térben álló kádakat. Léteznek egyedi formájú, pl. csepp alakú, kör alakú, ovális változatok. Ha szeretnéd, egy összefüggő talapzatra teheted, de állhatnak díszes lábakon is, amely lehet króm vagy bronz anyagból is.

Fontos, hogy a szabadon álló kádaknak nélkülözhetetlen eleme a különálló csaptelep, amelyet szintén beszerezhetsz a Fürdőszoba-Szaniter Shopban. Továbbá megtalálsz ebben a webáruházban minden hasznos és kényelmet szolgáló kiegészítőt is, mint pl. a fejpárnát vagy tartólábakat, kapaszkodókat, kádparavánokat.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram