Mindent a hazai autópályákról és az autópálya-matrica vásárlásról

Sokat változott a világ az autópálya-matricák 1990-es bevezetése óta, de ami még fontosabb, hogy az autópálya-matricák és az autópályák körüli változásokról minden ember folyamatosan informálva legyen. 1990-ig ingyenesek voltak az autópályák, ezt követően kerültek bevezetésre a sorompós és a szélvédőre ragasztható matricás változatok. Ez az időszak 2008-ig tartott, akkor váltotta fel a régi rendszert a mostani e-matricás, és azóta van lehetőség online autópálya-matricákat vásárolni.

 

Megújuló weboldal

 

Fontos, hogy minden információval kapcsolatban naprakész legyen mindenki, így ezt az interneten is mindig frissíteni kell. Folyamatos változásokat eszközöl az Autopalyamatrica.hu, ahol matrica érvényesség lekérdezés is megtörténhet már.

A társadalom szinte minden rétege már az interneten értesül a hírekről és keres rá friss információkra, így kulcsfontosságú, hogy egy ilyen weboldalon minden egy helyen megtalálható legyen, legyen az valamilyen változás, tájékoztatás vagy újdonság bevezetése, azontúl, hogy az oldalon is lehet online autópálya-matricát vásárolni. Az Autopalyamatrica.hu weboldal törekszik rá folyamatosan, hogy az online e-matrica vásárlás gyors, gondtalan és örömteli legyen.

 

Új funkciók bevezetése

 

Az érvényességi idő lekérdezésén túl számos más újítás bevezetésre került a weboldalon. Ilyen pl. a fizetős és ingyenes utak kategorizálása és felsorolása, valamint a megyei online matrica tervező szolgáltatás, ahol az útvonal beírása után a rendszer megmutatja, hogy mely megyéken halad át az ember, így milyen matrica vásárlása a legoptimálisabb a számára.

 

Újdonságként jelent meg a Flottavásárlás szolgáltatás, ahol szintén nagyon gyorsan és könnyedén, egy táblázat segítségével van lehetőség az összes, tulajdonunkban lévő autóra vonatkozó autópálya-matrica megvásárlására.

 

Az Autopalyamatrica.hu is lépést tart a technológiai változásokkal és törekszik az állandó technikai megújításokra, fejlesztésekre. Ilyenformán bevezették nemrégiben a VoxPay applikációt, amely az autópálya-matrica vásárlásán túl innovatív, GPS alapú online mobilparkolással, valamint közlekedési mobiljegy vásárlással is segíti az ügyfeleit a mindennapokban.

 

Hírek, érdekességek az oldalon

 

Az Autopalyamatrica.hu weboldal folyamatosan megújul, melynek egyik első lépése már az új logó. Ezt még számos átalakítás fogja követni, ugyanis a cég célja, hogy a hozzájuk látogatók ne csak hasznosan, de élvezettel kezeljék oldalaikat. Számos érdekes hír, utazási tipp, tanács kerül megosztásra, amelyek olvasása után okosabbak leszünk egy-egy utazás tervezése előtt.

 

Ilyen fontos hír pl., aki még nem vette észre, hogy egy ideje országos szinten jelentős útjavítások, útfelújítások kezdődtek, sőt még a pihenőket is renoválják. A honlapon elolvasható, mely útszakaszokat érinti a javítás, és érdemes mindig figyelemmel követni az aktuális híreket is, hogy nehogy éppen utazásunk ideje alatt legyen valahol útlezárás.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom