Close
Óda a hófehér minimalizmushoz ez a Tel Aviv-i villa

Óda a hófehér minimalizmushoz ez a Tel Aviv-i villa

Elegáns, légies, csendes és fenséges.

Az izraeli Pitsou Kedem építészstúdió tervezte ezt a fantasztikus villát Tel Avivban egy olyan család számára, akik egy csendes házat szerettek volna, távol a város zajától.

A hófehér minimalizmus és az egyszerű, geometrikus vonalvezetés végeredménye pedig nem egy elidegenítő, hideg otthon, hanem egy légiesen könnyed és szép ház, bámulatos részletekkel.

A K House tervezése során az építészek minden szükségtelen elemtől meg akartak szabadulni és

egy olyan elegáns építészeti nyelvet megütni, melyben a világ kaotikussága helyett a letisztultság és a csend dominál.

Az L-alakú ház egy kertet és egy medencét ölel körbe, a fehér falak között üvegfalak és tolóajtók kötik össze a külteret a beltérrel.

A földszinten alakították ki a nagyhálószobát és a közös helyiségeket, az első emeleten pedig további három, teraszos hálót találunk és egy tetőteraszt.

Egészen fantasztikus ház, nagyon laknánk benne.

(Fotók: Amit Geron)

villa | építészet | dizájn | nagy sztori | izrael

FOLYTASD EZZEL

Eladó Pablo Picasso egykori stúdiója

Faházkánaán Kapolcson - A Treehouses és a Hello Wood bevette a Balaton-felvidéket

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom