Close
Mire kell figyelni a zuhanykabin kiválasztása során?

Mire kell figyelni a zuhanykabin kiválasztása során?

A zuhanykabin napi szinten van használatban hosszú éveken keresztül, tehát a megfelelő változat kiválasztása gondos körültekintést igényel. Például minden esetben figyelembe kell venni a fürdőszoba adottságait a választás során.

 

Azonban ez nem minden, még számos tényezőt kell szem előtt tartani. Mutatjuk, hogy melyek ezek.

 

Figyelembe kell venni a méretet, valamint a formát. Továbbá a keret anyagát és színét, valamint az üveg típusát is ki kell választani. Előfordulhat, hogy speciálisak az igények, ebben az esetben egyedi tervezésű változatot kell beszerezni. Nézzük meg részletesebben az említett tényezőket!

 

Fontos, hogy mekkora a fürdőszoba alapterülete

Ahogy már említettük, figyelembe kell venni a fürdőszoba adottságait a választás során. Fontos, hogy mekkora a helyiség alapterülete. Amennyiben kisebb, egyáltalán nem mindegy, hogyan kerül kihasználásra a tér. Az igényeket minden esetben a méret nyújtotta lehetőségekhez kell igazítani a zuhanykabin-választás során.

Ha nagyobb a fürdőszoba alapterülete, több lehetőség közül lehet választani. Nem kell alkalmazkodni, csupán a személyes igények számítanak. Sőt, az igazán nagy méretű fürdőszobák esetében akár kétszemélyes zuhanykabinban is lehet gondolkodni, mely két személy számára is lehetővé teszi az egyidejű kényelmes zuhanyzást.

A döntés csupán az egyéni ízléstől függ

A forma is fontos szempont. Amennyiben kisebb méretű a fürdőszoba, és spórolni kell a hellyel, érdemes a félköríves zuhanykabinok közül választani. Amellett, hogy ideális a kerek formákat kedvelők számára, helytakarékos megoldás is. Főleg akkor, ha tolóajtós megoldásra esik a választás.

A nagyobb fürdőszobák esetében több lehetőség van. Bármelyik változat ideális megoldás lehet, a szögletes változatok is tökéletesen elférnek. Továbbá görgős és nyíló zuhanyajtókra is eshet a választás, hiszen nem kell a hellyel spórolni. Ebben az esetben a döntés csupán az egyéni ízléstől függ. Érdemes körülnézni a Zuhanykabin.hu-nál kapható szögletes zuhanykabinok között.

 

A zuhanykabin illeszkedjen a fürdőszoba stílusához

 

Nemcsak a méret és a forma számít, hanem az anyaghasználat és a szín is. Figyelembe kell venni, hogy a keret anyaga és az üveg típusa nagyban hozzájárul az élettartamhoz, valamint az egyszerű tisztításhoz. Továbbá fontos, hogy a zuhanykabin színe illeszkedjen a fürdőszoba stílusához. A kombinációk száma jelentős, valójában csak az egyéni preferenciáktól függ a döntés.

Előfordulhat, hogy az egyedi igényeket nem tudja kielégíteni a kínálat. Ha a standard választékban nem található a megálmodott zuhanykabin, akkor már számos üzletben összeállítható zuhanyajtó és zuhanykabin konfigurátor segítségével. Könnyen összeállítható az ideális kombináció, és a végösszeg is egyszerűen kalkulálható.

(Szponzorált tartalom)

 

FOLYTASD EZZEL
Úristen, ezeket a tengerparti esküvőket látnod kell!
Kötelező biztosítás útmutató kezdőknek
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom