Close
Mit érdemes tudnia az Adorini Torinoról?

Mit érdemes tudnia az Adorini Torinoról?

Az Adorini egy szivarosok által nagyon kedvelt világmárka, amely minden évben újabb és újabb szivarosokat ejt rabul. A következőben ennek a különleges márkának a humidorjairól lesz szó, köztük az Adorini Torino Deluxe-ról.

Tartson velünk Ön is, ha még kezdő szivaros és informálódik, ha tapasztalt szivaros, aki épp legújabb társát keresi, na meg akkor is, ha Adorini Torino Deluxe beszerzésén gondolkodik, de szeretne erről a típusról még többet megtudni!

Az Adorini márkáról röviden

Az Adorini, ahogyan már említettük, egyike azoknak a márkáknak, amelyeket az egész világon szeretnek a szivarosok. Az Adorini ritkán a kezdő szivarosok kedvence, ugyanis az eszközök minőségéért az Adorini magas árat szab. Gyakran dobnak piacra újabb és újabb kiegészítőket, amelyeket aztán hamar elkapkodnak.

Mitől különleges az Adorini Torino Deluxe?

A Humidorshop.hu-nál kapható Adorini Torino Deluxe kiemelkedik a humidorok közül. Ahogyan testvérhumidorja, az Adorini Torino Cedro Deluxe, cédrusból készül. Ez azért fontos, mert ahogyan azt biztosan Ön is tudja, ez az a fatípus, amely a legideálisabb a humidorok gyártására.

Az Adorini Torino Deluxe-ot 30 szál Corona típusú szivar tárolására álmodták meg. Masszív, nagyon stabil humidorról beszélhetünk, amely acrylpolymerrel és higrométerrel érkezik. Különleges “RibTech” kialakítása miatt a humidoron belül ideális körülmények uralkodnak. Az Adorini Torino Deluxe prémiumminőségű, az alját filccel vonták be.

Hogyan válasszon kiegészítőket az Adorini Torino Deluxe-hoz?

A helyzet az, hogy ehhez a humidorhoz átgondoltan kell kiválasztani a megfelelő hamuzót, szivargyújtót és szivarvágót. Nagyon sok olyan humidor van, amely mellé nem szükséges pluszban kiegészítőket venni, ugyanis bármivel jól mutatnak. Nos, az Adorini Torino Deluxe nem ezek közé az eszközök közé tartozik.

Ez a termék leginkább akkor kaphatja meg a neki járó rajongást és elismerő tekinteteket, ha a régi szokásokat életben tartva meghívja magához szivaros barátait.

Az Adorini Torino Deluxe mellé elegáns, szép kiegészítőket kell választani egy olyan oldalról, amely professzionálisan csak szivaros és pipás kellékek árusításával foglalkozik. Ha nem így tesz, és kókler oldalhoz vagy bolthoz fordul, sajnos nagy esély van rá, hogy a kiegészítők, amelyeket beszerez, nem megfelelő minőségűek lesznek.

Ne feledje, egy jó gyújtón és szivarvágón sok múlik: ha nem működnek megfelelően, elköszönhet a tökéletes füst élményétől! A szivar csupán akkor képes jól égni – legyen bármilyen prémium márka is -, ha megfelelően lett megvágva, illetve ha optimális mennyiségű láng érte a végét!

(Szponzorált tartalom)

FOLYTASD EZZEL
Ízelítő a legcsodásabb dízelmotorok világából
Hűtött munkaasztalok nagyüzemi konyhákhoz
Rendeld meg a Roadster magazin 7. számát!
Friss lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 220 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom