Close
Nincs többé tanácstalan fejvakarás, ha ajándékot keresünk Valentin-napra

Nincs többé tanácstalan fejvakarás, ha ajándékot keresünk Valentin-napra

Vészesen közeleg a férfiak és nők által egyaránt megosztónak mondott február 14-e, úgyhogy most azoknak próbálunk segíteni, akik megtartják egy hónap múlva a szerelmesek napját, de maximum fejvakarásig vagy cselesen feltett puhatolózó kérdésekig jutottak az ajándékot illetően. 

Ősszel indult a Player Média családjához tartozó Mit vegyek a csajomnak? oldalunk, amit pontosan az ilyen esetekre találtunk ki. Igencsak beszélő elnevezésről van szó, különösebben tehát nem is igényel magyarázatot: ha elakadunk az ajándékválasztásban, vagy szeretnénk kicsit kreatívabbak lenni a parfüm, fülbevaló, könyvutalvány mágikus hármasnál és stílusosabb, személyesebb meglepetés átadásával hatódnánk meg életünk párjának fátyolos tekintetén, akkor nincs más dolgunk, mint addig kattintani a honlapon, amíg meg nem találjuk a hibátlannak tűnő ajándékot.

Az egyszerűen kezelhető és átlátható oldal különféle szűrők megadásával szűkíti le a kört a keresésnél. Tegyük fel, a meglepni kívánt hölgy huszonnyolc éves, hétvégenként imád a Normafa környékén túrázni, az ajándékra pedig úgy huszonötezer forintot szánunk, a megfelelő beállításokat követően máris kidobja például ezt a remek vizes palackot.

Jöjjenek viszont az ajándékötleteink Valentin-napra!

Zhao Zhou tea-előfizetés

Elsőre furának hangzik, mert az előfizetésről hamarabb jut eszünkbe félév Netflix, vagy valamelyik női magazin tizenkét hónapra, de egy ideje a Lánchíd budai hídfőjénél található, kétségkívül páratlan teázóból is rendelhetünk előre csomagot. A H2 (havonta két tea) előjegyzést a Zhao Zhou azoknak ajánlja, akik szeretik a magas minőségű teákat, és minden hónapban új, néha csak nekik választott teákat próbálnának ki.

Az előfizetők havonta két, válogatott teák kapnak, melyekhez rövid bemutatást mellékelnek, leírják a beszerzésük történetét, és elkészítési javaslatokat is mellékelnek hozzájuk.

További infó itt

Lack of Color kalap

A nők imádják a kiegészítőket, és a legsúlyosabb mínuszok sem riasztják el őket egy színes sáltól vagy bohókás sapkától – ez a kalap viszont jóval elegánsabb és kifinomultabb megoldás a tél hátralévő napjaira, ugyanis gyapjúból készült.

Többféle színben rendelhető, de mondjuk a rozsaszín változattal alighanem száz hölgyből úgy kilencvenötnél nem lőhetünk mellé.

További infó itt

Omega De Ville Trésor óra

Ez már meglehetősen fajsúlyos ajándék, ezért inkább csak komoly szándékúaknak ajánlott. A fogalomnak számító Omega női modellje egészen biztosan viselője csuklójára irányítja az összes tekintetet.

Szép, mutatós és letisztult darab, aminél nem nagyon lehet nőiesebb órát találni: a számlapok között gyöngyház, sunburst, és zománc választható, a korona közepe apró gyémántot rejt.

További infó itt

Mivel ennél sokkal több jó ajánlat található az oldalon, ezennel ígéretet teszünk, hogy újabb best of-válogatásokkal fogunk előrukkolni a következő hetekben.

(Fotók: Unsplash, Bausnoir.com, Pálfi Balázs, Omegawatches.com)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom