Close
Nincs többé tanácstalan fejvakarás, ha ajándékot keresünk Valentin-napra

Nincs többé tanácstalan fejvakarás, ha ajándékot keresünk Valentin-napra

Vészesen közeleg a férfiak és nők által egyaránt megosztónak mondott február 14-e, úgyhogy most azoknak próbálunk segíteni, akik megtartják egy hónap múlva a szerelmesek napját, de maximum fejvakarásig vagy cselesen feltett puhatolózó kérdésekig jutottak az ajándékot illetően. 

Ősszel indult a Player Média családjához tartozó Mit vegyek a csajomnak? oldalunk, amit pontosan az ilyen esetekre találtunk ki. Igencsak beszélő elnevezésről van szó, különösebben tehát nem is igényel magyarázatot: ha elakadunk az ajándékválasztásban, vagy szeretnénk kicsit kreatívabbak lenni a parfüm, fülbevaló, könyvutalvány mágikus hármasnál és stílusosabb, személyesebb meglepetés átadásával hatódnánk meg életünk párjának fátyolos tekintetén, akkor nincs más dolgunk, mint addig kattintani a honlapon, amíg meg nem találjuk a hibátlannak tűnő ajándékot.

Az egyszerűen kezelhető és átlátható oldal különféle szűrők megadásával szűkíti le a kört a keresésnél. Tegyük fel, a meglepni kívánt hölgy huszonnyolc éves, hétvégenként imád a Normafa környékén túrázni, az ajándékra pedig úgy huszonötezer forintot szánunk, a megfelelő beállításokat követően máris kidobja például ezt a remek vizes palackot.

Jöjjenek viszont az ajándékötleteink Valentin-napra!

Zhao Zhou tea-előfizetés

Elsőre furának hangzik, mert az előfizetésről hamarabb jut eszünkbe félév Netflix, vagy valamelyik női magazin tizenkét hónapra, de egy ideje a Lánchíd budai hídfőjénél található, kétségkívül páratlan teázóból is rendelhetünk előre csomagot. A H2 (havonta két tea) előjegyzést a Zhao Zhou azoknak ajánlja, akik szeretik a magas minőségű teákat, és minden hónapban új, néha csak nekik választott teákat próbálnának ki.

Az előfizetők havonta két, válogatott teák kapnak, melyekhez rövid bemutatást mellékelnek, leírják a beszerzésük történetét, és elkészítési javaslatokat is mellékelnek hozzájuk.

További infó itt

Lack of Color kalap

A nők imádják a kiegészítőket, és a legsúlyosabb mínuszok sem riasztják el őket egy színes sáltól vagy bohókás sapkától – ez a kalap viszont jóval elegánsabb és kifinomultabb megoldás a tél hátralévő napjaira, ugyanis gyapjúból készült.

Többféle színben rendelhető, de mondjuk a rozsaszín változattal alighanem száz hölgyből úgy kilencvenötnél nem lőhetünk mellé.

További infó itt

Omega De Ville Trésor óra

Ez már meglehetősen fajsúlyos ajándék, ezért inkább csak komoly szándékúaknak ajánlott. A fogalomnak számító Omega női modellje egészen biztosan viselője csuklójára irányítja az összes tekintetet.

Szép, mutatós és letisztult darab, aminél nem nagyon lehet nőiesebb órát találni: a számlapok között gyöngyház, sunburst, és zománc választható, a korona közepe apró gyémántot rejt.

További infó itt

Mivel ennél sokkal több jó ajánlat található az oldalon, ezennel ígéretet teszünk, hogy újabb best of-válogatásokkal fogunk előrukkolni a következő hetekben.

(Fotók: Unsplash, Bausnoir.com, Pálfi Balázs, Omegawatches.com)

ajándék | valentin nap | ötlet | honlap | mit vegyek a csajomnak

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram