Close
Mit vegyünk figyelembe a homlokzati burkolatok kiválasztásánál?

Mit vegyünk figyelembe a homlokzati burkolatok kiválasztásánál?

A homlokzatburkolatok kiválasztását, valamint az ingatlan külső megjelenését nagyban befolyásolja a határoló falak szerkezete. Akadnak homogén és réteges falszerkezetekre való típusok, de manapság igen sok egyéb burkolat is kapható. A választás során figyelembe kell venni többek között az épület fekvését, az éghajlatot, valamint a külső stílust is.

 

Ezzel a cikkel abban igyekszünk segíteni, hogy mindenki könnyebben megtalálja a neki megfelelő változatot.

 

Elegáns és természetes burkolatok 

 

A Tiissa falburkolatok választékában található kültéri változatokat közvetlenül a külső falfelületre lehet rögzíteni. A fagyálló elemek természetes anyagokból készülnek, kinézetük is nagyban hasonlít az eredeti fához. Léteznek persze természetes kő és kőlap burkolatok is, azonban, aki jobban szereti az időtálló és tartós megoldásokat, annak ideálisabb választás egy Wood effect változat. Ezek ugyanis amellett, hogy vízállóak, jó szigetelést eredményeznek, mind hő, mind hang szempontjából.

 

Egy jó burkolat persze fagyálló, jól tűri az időjárási viszontagságokat, nem beszélve arról, hogy változatos felületen alkalmazhatóak. Egy könnyű anyag egyszerűen felszerelhető, ami egyedivé és értékesebbé teszi az ingatlant, ezáltal eladás esetén többet tudunk kérni, így a beruházás már önmagában is megéri.

 

Mi a homlokzati burkolatok elsődleges szerepe?

 

A legfontosabb, hogy védje a ház falát az időjárási hatásoktól. Emellett lényeges szempont a mechanikus behatásokkal szembeni védelem is. Egy jó burkolat hozzájárul a megfelelő hő- és hangszigeteléshez, nem beszélve arról, hogy jég esetén is óvja a homlokzatot, így kisebb az esélye, hogy az elhasználódna. Ehhez azonban arra van szükség, hogy alaposan körbejárjuk a témát, hiszen a választás sokszor nem olyan könnyű. Ezt csak a Kerrafront Wood effect kollekciója egyszerűsíti le a számunkra.

 

Mit tudnak a Kerrafront kültéri burkolatok?

 

A Kerrafront malt tölgy egylapos homlokzati burkolata egy modern változat, amely nem igényel szinte semmilyen karbantartást sem. Egy faburkolatot például gyakran kell festeni, ami sok idő és pénz, így valóban praktikusabb megoldás egy Wood effect kollekciós változat. Az innovatív technológiának hála a tartós és könnyű burkolat ellenáll időjárás szeszélyeinek.

A termékek nem fakulnak, nem deformálódnak a napfény és a hőmérséklet hatására. Remek levegőkeringést biztosítanak, ezáltal megakadályozzák a penész megjelenését. A Kerrafront Wood effect burkolatok könnyűek, valamint beépített kapcsokat kaptak, amelyek lehetővé teszik a gyors összeszerelést. A 100%-ban vízálló modellek nem igényelnek semmilyen védelmet, a gyártó ennek ellenére 10 év garanciát vállal rájuk. A sokoldalú és időtálló homlokzati burkolat remek hangszigetelő, emellett dekoratívvá teszi az épület falait.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Ráleltünk Budapest és a BMW legszorosabb párhuzamára

Őszinte, szórakoztató és sorsfordító – Így lett a Körvonal az ország kedvenc játéka

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram