Close
Mától bárki körbenézhet Budapest legnagyobb toronyházának tetejéről

Mától bárki körbenézhet Budapest legnagyobb toronyházának tetejéről

Péntektől a nyilvánosság számára is megnyílik a MOL-csoport új, budapesti székházának látogatóközpontja, illetve az épület legfelső szintjén található panorámaterasz.

A 29. emeleten, százhúsz méter magasan lévő kilátóteret egy panorámás lifttel érhetik el a látogatók.

A jegyet kizárólag online, a MOL Campus holnapján lehet megvásárolni.

A felnőtt jegy ára 2900 forint, hat éves kor alatti gyermekeknek és kerekesszékkel érkezőknek ingyenes a belépés. Diákoknak, hatvan év felettieknek, családoknak, valamint csoportos látogatás esetén is kedvezményes jegyvásárlásra nyílik lehetőség.

(Fotók: MOL)

kilátóterasz | toronyház | MOL | budapest | mol campus

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Hat csodás hely Magyarországon, ahol újjászülethetsz

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram