Close
Mongólia az a kaland, ami arra vár, hogy átéljük

Mongólia az a kaland, ami arra vár, hogy átéljük

Nyers, zabolátlan, érintetlen. Kell ennél több?

Nagyon felcsapott bennünk a kalandvágy, amikor megnéztük ezt a fantasztikusan látványos vidékekkel teli videót. A rusztikus, nyers táj civilizálatlansága nagyon frissítő, így ha valamilyen off road, nagyon nem urbánus élményre vágynánk, akkor Mongóliát érdemes felvenni a listánkra, méghozzá valahová az elejére. Azóta, hogy nem hivatalos utazó nagykövetünk, Barabás Heni is magasztalta, még inkább feltámadt iránta az érdeklődésünk, és most ez az érzés még erősebb lett.

Itt a Roadster legújabb, negyedik száma!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom