Close
Mongólia az a kaland, ami arra vár, hogy átéljük

Mongólia az a kaland, ami arra vár, hogy átéljük

Nyers, zabolátlan, érintetlen. Kell ennél több?

Nagyon felcsapott bennünk a kalandvágy, amikor megnéztük ezt a fantasztikusan látványos vidékekkel teli videót. A rusztikus, nyers táj civilizálatlansága nagyon frissítő, így ha valamilyen off road, nagyon nem urbánus élményre vágynánk, akkor Mongóliát érdemes felvenni a listánkra, méghozzá valahová az elejére. Azóta, hogy nem hivatalos utazó nagykövetünk, Barabás Heni is magasztalta, még inkább feltámadt iránta az érdeklődésünk, és most ez az érzés még erősebb lett.

FOLYTASD EZZEL
Szibériában található a világ egyik legcsodásabb és legmisztikusabb tava
Ilyennek sem láttuk még soha Szocsit
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom