Close
Olyan pazar könyv jelent meg Japánról, amit minden japanofilnek látni kell

Olyan pazar könyv jelent meg Japánról, amit minden japanofilnek látni kell

Szeretjük a szép könyveket, ezért biztos, hogy ezt is szeretni fogjuk.

A Monocle-ről köztudott, hogy 1.) remek úti könyveket készítenek, 2.) a főszerkesztőjük, Tyler Brûlé imádja Japánt, így aztán kész csoda, hogy eddig nem jelentettek meg egy hasonló kaliberű művet a távol-keleti országról. A The Monocle Book of Japan című könyv tele van remek sztorikkal, kiváló fotók százaival és színes, szellemes illusztrációk tucatjaival. Aki járt már Japánban, készül oda, vagy csak szereti ezt az egyedi kultúrát, annak ez bizony kötelező olvasmány.

Itt előrendelhető.

monocle | könyv | japán

FOLYTASD EZZEL

Egy neves egyiptológus azt állítja: megtalálta Nefertiti múmiáját

Hét program, amit látnod kell a Liszt Ünnepen

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom