Close
Olyan pazar könyv jelent meg Japánról, amit minden japanofilnek látni kell

Olyan pazar könyv jelent meg Japánról, amit minden japanofilnek látni kell

Szeretjük a szép könyveket, ezért biztos, hogy ezt is szeretni fogjuk.

A Monocle-ről köztudott, hogy 1.) remek úti könyveket készítenek, 2.) a főszerkesztőjük, Tyler Brûlé imádja Japánt, így aztán kész csoda, hogy eddig nem jelentettek meg egy hasonló kaliberű művet a távol-keleti országról. A The Monocle Book of Japan című könyv tele van remek sztorikkal, kiváló fotók százaival és színes, szellemes illusztrációk tucatjaival. Aki járt már Japánban, készül oda, vagy csak szereti ezt az egyedi kultúrát, annak ez bizony kötelező olvasmány.

Itt előrendelhető.

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom