Close
Olyan pazar könyv jelent meg Japánról, amit minden japanofilnek látni kell

Olyan pazar könyv jelent meg Japánról, amit minden japanofilnek látni kell

Szeretjük a szép könyveket, ezért biztos, hogy ezt is szeretni fogjuk.

A Monocle-ről köztudott, hogy 1.) remek úti könyveket készítenek, 2.) a főszerkesztőjük, Tyler Brûlé imádja Japánt, így aztán kész csoda, hogy eddig nem jelentettek meg egy hasonló kaliberű művet a távol-keleti országról. A The Monocle Book of Japan című könyv tele van remek sztorikkal, kiváló fotók százaival és színes, szellemes illusztrációk tucatjaival. Aki járt már Japánban, készül oda, vagy csak szereti ezt az egyedi kultúrát, annak ez bizony kötelező olvasmány.

Itt előrendelhető.

FOLYTASD EZZEL
A 2020-as évek legégetőbb kérdéseire hoz válaszokat az idei Brain Bar
Hatalmas siker! Magyar fotós is szerepel az Év Csillagászfotósainak listáján
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom