Close
Vállalkozók tiltakoznak az oltási igazolás ellen Montenegróban

Vállalkozók tiltakoznak az oltási igazolás ellen Montenegróban

Tiltakoznak a montenegrói cégtulajdonosok, mert a kormány bevezette, hogy a vendéglátóhelyek mellett a plázákba lépéskor is oltási igazolást kell felmutatni.

Az intézkedés következtében visszaesett a vásárlás a montenegrói bevásárlóközpontokban. A cégtulajdonosok úgy vélik, diszkrimináció éri őket, és jelentős bevételtől esnek el.

Montenegróba a múlt hét óta csak két adag oltás felvételét igazoló dokumentummal vagy negatív koronavírus-teszttel lehet belépni, és ugyanez érvényes a szórakozóhelyekre, vendéglátóhelyekre és a bevásárlóközpontokba történő belépésre is.

(Forrás: MTI, fotók: Pixabay, Getty Images)

FOLYTASD EZZEL
Ilyen változatos programokkal vár idén is az osztrák tél
Ez a magával ragadó sziget tűnt fel a legutóbbi James Bond-filmben
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom