Close
Vállalkozók tiltakoznak az oltási igazolás ellen Montenegróban

Vállalkozók tiltakoznak az oltási igazolás ellen Montenegróban

Tiltakoznak a montenegrói cégtulajdonosok, mert a kormány bevezette, hogy a vendéglátóhelyek mellett a plázákba lépéskor is oltási igazolást kell felmutatni.

Az intézkedés következtében visszaesett a vásárlás a montenegrói bevásárlóközpontokban. A cégtulajdonosok úgy vélik, diszkrimináció éri őket, és jelentős bevételtől esnek el.

Montenegróba a múlt hét óta csak két adag oltás felvételét igazoló dokumentummal vagy negatív koronavírus-teszttel lehet belépni, és ugyanez érvényes a szórakozóhelyekre, vendéglátóhelyekre és a bevásárlóközpontokba történő belépésre is.

(Forrás: MTI, fotók: Pixabay, Getty Images)

monetengró | oltási igazolás | tiltakozás | vendéglátás | cégvezetők

FOLYTASD EZZEL

Ezekbe az európai városokba költözz, és ezekbe ne, ha külföldön kezdenél új életet

Itt az újabb járványhullám, ezért a maszk újbóli viselését javasolják Franciaországban

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram