Close
Olyan zoknikkal tisztelegnek a Monty Python előtt, hogy a döglött papagáj adja a másikat

Olyan zoknikkal tisztelegnek a Monty Python előtt, hogy a döglött papagáj adja a másikat

És most következzen valami egészen más! Zoknik.

A vidám zoknijairól híres Happy Socks a legendás brit komikuscsapat előtt tiszteleg hat darabból álló kollekciójával. A zoknik mindegyike egy-egy kultikus Monty Python-jelenet előtt hajt fejet: feltűnik a Döglött papagáj (a Kék norvég, ha így jobban tetszik), a Hülye járások minisztériuma, a Pokol nagyijai, de a Gyalog galopp vérnyula, a szent grál és a főcímből ismert hatalmas láb (Bronzino alkotása amúgy) is megjelenik a zoknikon.

Már tudjuk, mit szeretnénk karácsonyra!

FOLYTASD EZZEL
Csodálatos, felhőszerű buborékban mutatta be új kollekcióját az Alexander McQueen
Kapucnis utazópárnával repül a luxusba a világhírű spanyol divatház
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom