Close
Ez a divatos, kompakt robogó a legbiztonságosabb módja a kutyák szállításának

Ez a divatos, kompakt robogó a legbiztonságosabb módja a kutyák szállításának

Az elektromos robogó egyedülálló kialakításának köszönhetően a gazdik biztonságosan tudnak vezetni, a kutyák pedig nyugodt körülmények között tudnak utazni hosszabb és rövidebb távokon egyaránt.

A Mopet egy elektromos robogó, amely forradalmasítani hivatott a kutyák szállítását. A bicikli elején elhelyezett kosárnál vagy a csomagtartóra rögzített doboznál sokkal jobb alternatíva, hiszen mind az állat számára, mind pedig a gazdinak kényelmesebb, stabilabb és biztonságosabb feltételeket teremt.

A Mopet különlegessége, hogy a kisállat számára létrehozott boxot a nyereg alá, a robogó vázába építették be, rácsos szerkezetének köszönhetően pedig a kutya tökéletesen kilát dobozából, és élvezni tudja az utazását.

A robogó hosszú távú utakra is megfelelő, mivel nagy kapacitású akkumulátora akár hatvan kilométeres távolság megtételét is lehetővé teszi.

Az összecsukható motorkerékpár körülbelül huszonöt kiló tömegű, könnyen tárolható, egyszerűen mozgatható, és néhány mozdulattal összeszerelhető.

De nemcsak a kutyák szállítására alkalmas, hiszen a nyereg alatti térben bevásárlótáskák vagy poggyász is elhelyezhető.

(Forrás: Designboom, fotók: Mopetbike)

motor | robogó | elektromos robogó | kutyaszállítás | elektromos motor

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Mintha csak a táj emelte volna ki magából ezt a meseszép mexikói kőházat

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram