Close
Ez a divatos, kompakt robogó a legbiztonságosabb módja a kutyák szállításának

Ez a divatos, kompakt robogó a legbiztonságosabb módja a kutyák szállításának

Az elektromos robogó egyedülálló kialakításának köszönhetően a gazdik biztonságosan tudnak vezetni, a kutyák pedig nyugodt körülmények között tudnak utazni hosszabb és rövidebb távokon egyaránt.

A Mopet egy elektromos robogó, amely forradalmasítani hivatott a kutyák szállítását. A bicikli elején elhelyezett kosárnál vagy a csomagtartóra rögzített doboznál sokkal jobb alternatíva, hiszen mind az állat számára, mind pedig a gazdinak kényelmesebb, stabilabb és biztonságosabb feltételeket teremt.

A Mopet különlegessége, hogy a kisállat számára létrehozott boxot a nyereg alá, a robogó vázába építették be, rácsos szerkezetének köszönhetően pedig a kutya tökéletesen kilát dobozából, és élvezni tudja az utazását.

A robogó hosszú távú utakra is megfelelő, mivel nagy kapacitású akkumulátora akár hatvan kilométeres távolság megtételét is lehetővé teszi.

Az összecsukható motorkerékpár körülbelül huszonöt kiló tömegű, könnyen tárolható, egyszerűen mozgatható, és néhány mozdulattal összeszerelhető.

De nemcsak a kutyák szállítására alkalmas, hiszen a nyereg alatti térben bevásárlótáskák vagy poggyász is elhelyezhető.

(Forrás: Designboom, fotók: Mopetbike)

FOLYTASD EZZEL
Egyedi és jövőbemutató anyagkönyvtár nyílt a Momén
Ez a portugál ház olyan mint egy Fernando Pessoa-vers
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom