Close
Megkezdték az evakuálást Moszkvában, kiürítették a középületeket

Megkezdték az evakuálást Moszkvában, kiürítették a középületeket

A múzeumok mellett több bevásárlóközpontot is kiürítettek az orosz fővárosban biztonsági okokból.

A BBC Russia tájékoztatása szerint a Wagner-csoport előretörése miatt Moszkva-szerte kiürítették a középületeket, így a Kreml közelében lévő múzeumokat is. Emellett az elmúlt néhány órában hasonlóképpen jártak el a

Tretyakov Képtárban, a Puskin Múzeumban és a GES-2 Művelődési Házban is.

Úgy tudni, mindezek mellett az orosz fővárosban található a Mega Belaya Dacha és a Kvartal bevásárlóközpontot is kiürítették.

(Fotó: Getty)

evakuálás | múzeum | kreml | moszkva | wagner

FOLYTASD EZZEL

Ráleltünk Budapest és a BMW legszorosabb párhuzamára

Őszinte, szórakoztató és sorsfordító – Így lett a Körvonal az ország kedvenc játéka

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram