Close
Mutasd a fiókos komódod, és megmondom, milyen ember vagy!

Mutasd a fiókos komódod, és megmondom, milyen ember vagy!

Sokféle fiókos komód létezik már a piacon. És persze jobbnál jobb minőségű alapanyagokból készülnek. De ezt bizonyára te is tudod. Mi arra szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy a legtöbb esetben egy bútordarab elsődleges haszna az magában a funkciójában rejlik.

Ha egy bútor túl díszes, vagy nem elég masszív, akkor hiába “szép”. Egy bútornak (és ez alatt a fiókos komódokat is értjük) a lehető legjobban kell szolgálnia a kényelmedet.

Ha már fiókos komód, akkor legyen nagy?

Egyáltalán nem a méret a lényeg, hanem inkább a hatékony helykihasználás az otthonodban. Ha egy fiókos komód nem felel meg tökéletesen az ízlésednek és igényeidnek, akkor inkább válassz más bútort, más gyártót és más dizájnt. De ha egyszer megtalálod az “igazit”, akkor a bútor hosszú éveken át fogja szolgálni a kényelmedet és gyönyörködteti a szemedet.

Modern vagy régimódi komód illik az otthonodba?

Elsősorban az ízlésedtől függ, hogy milyen fiókos komódot szeretnél, de arra figyelj, hogy tudatos legyen a dizájnt illető döntés. Ha modern berendezésű a lakásod, akkor jó lehet hasonló bútort választani. De ha inkább a klasszikus vonalakat kedveled, akkor ennek megfelelő, antik hatású fiókos komódot keress.

Hol lehet használni a fiókos komódokat?

Sokféleképpen használhatod a Homeluxnál kapható fiókos komódot, hiszen nemcsak zoknitárolóként működhet. Leülhetsz mellé, tükröt helyezhetsz el rajta, sminkelhetsz, öltözhetsz előtte. Akár éjjeli kulcstartónak is használhatod az előszobában. De leginkább a hálószobádat díszítheti egy kifinomult bútor.

Ha a nappaliban vagy más szobában szeretnéd elhelyezni, akkor akár könyvespolcként is használhatod, vagy a tévét is ráteheted. Ha a funkcionalitás más formáira vagy kíváncsi, akkor nézd meg a kombinált komódokat is.

A fiókos komód színe, formái és anyaga

A tradicionális, fából készült bútorok még mindig a legkedveltebbek. De ha üveg- és fémalkatrészeket és díszítőelemeket is szeretnél látni az új kedvenc bútordarabodon, akkor engedd el a fantáziádat. Egy kis szabadság sosem árt. Ha világos tónusú a lakásod, akkor válassz egy fekete darabot. Ha barnás vagy sötét a lakás, akkor egy csillogóan fehér, laminált felületekkel kialakított fiókos komód lehet az ideális.

Találd meg a megfelelő formához a megfelelő tartalmat (Shakespeare után szabadon…) 

Ha bútorkollekcióval rendezted be a lakásodat, akkor érdemes egy olyan fiókos komóddal kiegészíteni azt, amely igazán harmonizál a formavilággal és színekkel.

A lakás mérete sem mindegy, ha nagy az otthonod, és tágas tereket kell megtöltened, akkor inkább törekedj a “kevesebb több” elvére. Minden szobába csak egy nagy méretű bútort tegyél. Ha kicsi a lakásod, akkor pedig világos a választás. Helytakarékos megoldásra van szükséged: egy olyan fiókos komódot válassz, amely magasabb és sok fiókkal van kialakítva. Ha így választasz, akkor megtalálod a tökéletes darabot! Hajrá!

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Ezekre a helyekre és programokra vidd el külföldről érkező barátaidat!

Hol vásárolhatunk kannabiszolajat?

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram