Close
Egy újabb balkáni országba utazhatunk nagyon egyszerűen

Egy újabb balkáni országba utazhatunk nagyon egyszerűen

Albánia is lazított a beutazási szabályain, így mától a balkáni országban sem kérnek semmilyen koronavírussal kapcsolatos dokumentumot a turistáktól.

Az albán külügy nyilatkozata szerint az enyhítések a belföldi és külföldi állampolgárokra is egyaránt érvényesek. További tudnivaló, hogy június 1. óta nem kötelező a maszk viselése a szabadban, ugyanakkor aki beltéri programokat tervez – múzeum- vagy kiállításlátogatás, mozizás –, annak hordania kell a maszkot.

A történelmi jelentőségű albán település, Krujë óvárosa

Az enyhítésekhez tartozik, hogy a kijárási tilalom rövidebb lett – így jelenleg 23 és 6 óra között tilos utcára menni. A kormány tervei között szerepel, hogy július 1-től tovább szűkítik ezt az időintervallumot, hogy a turistáknak csak éjfélkor kelljen visszatérniük a szálláshelyükre.

Szlovéniában közben tovább halasztják az újabb nyitást, Horvátország pedig azt várja a digitális nomádoktól, hogy fellendítik a gazdaságot és a járvány sújtotta idegenforgalmi ipart.

(Forrás: 024, Travelo)

FOLYTASD EZZEL
Kiderült, mikor oldják fel teljesen a korlátozásokat Nagy-Britanniában
Franciaországban még nagyobbat enyhítenek a hónap végétől, aminek leginkább a bulizók fognak örülni
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom