Close
Nem bízol a kínai cuccokban? Alakíts ki egy európai okosotthon rendszert

Nem bízol a kínai cuccokban? Alakíts ki egy európai okosotthon rendszert

Egy okosotthon kialakítása során számos funkciót és folyamatot kell végiggondolni ahhoz, hogy a legjobb megoldásokat tudjuk kiválasztani. Egyre több gyártó jelenik meg a piacon, de ha te is bizalmatlan vagy a kínai kütyükkel szemben, akkor már számodra is van megoldás.

 

A Fibaro termékei ugyanis Lengyelországban készülnek, és a ma elérhető leggazdagabb intelligens otthoni megoldásokkal rendelkező gyártóról van szó.

 

Válaszd az igazi megoldásokat az okosotthon kialakításához

 

Miért érdemes európai gyártót választani? Az OkosabbOtthon.hu termékkínálatában elérhető Fibaro termékek ugyanis teljes egészében Lengyelországban készülnek. Itt tervezik és fejlesztik őket, valamint itt történik a gyártási folyamat is. Saját maguk készítik el az összes, általuk forgalmazott, okosotthonba szánt készüléket. Sőt, már világhírnévre is szert tettek, hiszen több mint 30 országban hozzájuthatunk ezekhez az eszközökhöz.

 

Azonban nemcsak az automatizálás és a funkciók fontosak. A termékek fejlesztésénél nagy hangsúlyt fektettek arra is, hogy különleges formatervezésű és a kor szellemének megfelelő dizájnnal rendelkező okoseszközöket hozzanak létre.

 

Legyen valódi okosotthon, amit építesz

 

Amikor meghalljuk az okosotthon kifejezést, akkor nem pusztán egy helyre kell gondolnunk, hanem egy koncepcióra, ami rengetegféle technológiai megoldást magában foglalhat. Ez a fajta modernizálás egyszerre jelent optimalizálást és automatizálást is. Hiszen számos tevékenység és folyamat felett átveszi a felügyeletet, így csökkentve a hibalehetőséget és hatékonyabbá téve a működést.

Találd meg a számodra megfelelő megoldásokat, válaszd ki azokat az okoseszközöket, amelyek funkciói neked is segítséget nyújthatnak. Alkosd meg önmagad koncepcióját és hozz létre egy olyan saját hálózatot, melyben ezek az eszközök gond nélkül kommunikálhatnak egymással és kapcsolódnak egymás tevékenységéhez.

 

Az okosotthonok kialakítása egyre népszerűbb

 

Világszerte egyre többen gondolják úgy, hogy otthonukra ráfér a korszerűsítés. És ebbe ma már beletartozik az is, hogy kialakítják saját okosotthon rendszerüket. Nem meglepő, hogy hazánkban is egyre jobban terjed ez a fajta forradalmasítás. Ameddig te magad nem tapasztalod meg ennek az előnyeit, tulajdonképpen nem is tudod, hogy mit veszítesz azzal hogyha kihagyod.

 

Azonban érdemes tájékozódni, hiszen egy okosotthon rendszer kialakítása egy igen összetett feladat. Amennyiben nemcsak automatizálni szeretnél néhány folyamatot, hanem egy valódi rendszert alakítanál ki, akkor érdemes lehet igénybe venni szakember segítségét is a tervezés során. A lehetőségek tárháza végtelen, egyre több a gyártó és az eszköz, ezért hogy megtaláld azokat a jó megoldásokat, amelyek valóban a te igényeidet szolgálják, mindenképp érdemes rászánni egy kis időt és energiát.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Adatvédelem okosan!

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram