Close
Nem véletlenül jelölték az év enteriőrdíjára ezt az ausztrál házat

Nem véletlenül jelölték az év enteriőrdíjára ezt az ausztrál házat

Avagy ilyen pompás, mikor egy építész saját magának rendez be.

John Wardle, a John Wardle Architects alapítója gondolta újra saját, kétemeletes melbourne-i házát. A rezidenciában feleségével él huszonöt éve, a legfeltűnőbb darabjai pedig japán kerámiák, amelyektől egyfajta spiritualitás is költözött a gyönyörűséges otthonba. Nem is véletlen, hogy a Dezeen építészeti portál a 2020-as House Interior of the Year díjra jelölte a házat.

A házban eredetileg három gyerekkel lakott a pár; miután kirepültek a fiókák, a szülők úgy döntöttek, hogy előveszik a műtárgy-gyűjteményt, és az enteriőrök központi elemévé teszik. És milyen jó ötlet volt, mindegyik kerámia, műtárgy és szobor egyedülállóan és együttállóan is gyönyörű. A ház többi részletéről (például a megnyugtató és mégis nagyon vagány fürdőről) nem is beszélve.

Egyszerű és nagyszerű!

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Trevor Mein és Sharyn Cairns) 

FOLYTASD EZZEL
Imádják a kínaiak ezt a szelfiző óriáspandaszobrot
Igazi adrenalinbomba lett ez a hihetetlenül látványos függőhíd
Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom