Close
Nem véletlenül jelölték az év enteriőrdíjára ezt az ausztrál házat

Nem véletlenül jelölték az év enteriőrdíjára ezt az ausztrál házat

Avagy ilyen pompás, mikor egy építész saját magának rendez be.

John Wardle, a John Wardle Architects alapítója gondolta újra saját, kétemeletes melbourne-i házát. A rezidenciában feleségével él huszonöt éve, a legfeltűnőbb darabjai pedig japán kerámiák, amelyektől egyfajta spiritualitás is költözött a gyönyörűséges otthonba. Nem is véletlen, hogy a Dezeen építészeti portál a 2020-as House Interior of the Year díjra jelölte a házat.

A házban eredetileg három gyerekkel lakott a pár; miután kirepültek a fiókák, a szülők úgy döntöttek, hogy előveszik a műtárgy-gyűjteményt, és az enteriőrök központi elemévé teszik. És milyen jó ötlet volt, mindegyik kerámia, műtárgy és szobor egyedülállóan és együttállóan is gyönyörű. A ház többi részletéről (például a megnyugtató és mégis nagyon vagány fürdőről) nem is beszélve.

Egyszerű és nagyszerű!

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Trevor Mein és Sharyn Cairns) 

FOLYTASD EZZEL
Ilyen egy erdőtűz-biztos múzeum, ha Ausztráliában épül fel
Egyedi és jövőbemutató anyagkönyvtár nyílt a Momén
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom