Close
Nem véletlenül jelölték az év enteriőrdíjára ezt az ausztrál házat

Nem véletlenül jelölték az év enteriőrdíjára ezt az ausztrál házat

Avagy ilyen pompás, mikor egy építész saját magának rendez be.

John Wardle, a John Wardle Architects alapítója gondolta újra saját, kétemeletes melbourne-i házát. A rezidenciában feleségével él huszonöt éve, a legfeltűnőbb darabjai pedig japán kerámiák, amelyektől egyfajta spiritualitás is költözött a gyönyörűséges otthonba. Nem is véletlen, hogy a Dezeen építészeti portál a 2020-as House Interior of the Year díjra jelölte a házat.

A házban eredetileg három gyerekkel lakott a pár; miután kirepültek a fiókák, a szülők úgy döntöttek, hogy előveszik a műtárgy-gyűjteményt, és az enteriőrök központi elemévé teszik. És milyen jó ötlet volt, mindegyik kerámia, műtárgy és szobor egyedülállóan és együttállóan is gyönyörű. A ház többi részletéről (például a megnyugtató és mégis nagyon vagány fürdőről) nem is beszélve.

Egyszerű és nagyszerű!

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Trevor Mein és Sharyn Cairns) 

FOLYTASD EZZEL
Ilyen egy 135 millió dolláros manhattani kilátás
Ebből az elképesztően látványos irodából garantáltan nem vágynál home office-ba
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom