Close
Mutatjuk, miért kell elmenni Nepálba

Mutatjuk, miért kell elmenni Nepálba

A himalájai ország pont azt az egzotikumfaktort hozza, ami egyszerre ejt ámulatba és inspirál. Meg kell nézni, de majd később.

Nepál az ellentmondások földje: a harmincötmilliós ország komoly gazdasági gondokkal küzd, gyakran rázzák meg pusztító földrengések és belpolitikai viharok, ugyanakkor buddhista hagyományai és lenyűgöző természeti szépsége miatt olyan, mint a legendabeli Shangri-la, egy misztikus, titokzatos hely, ahol megfejtették az élet értelmét.

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom