Close
Nem akárkivel járhatod be a világ legkülönlegesebb nemzeti parkjait

Nem akárkivel járhatod be a világ legkülönlegesebb nemzeti parkjait

Igazán különleges házigazdája lesz a műsornak. 

A Netflix bemutatta az Our Great National Parks című ötrészes dokumentumfilm-sorozat előzetesét, amelynek narrátora nem más, mint Barack Obama volt amerikai elnök. A sorozat öt kontinenst érint, és különböző országok nemzeti parkjaiba kalauzol el.

“Minél elszigeteltebb egy nemzeti park, annál szokatlanabbak az élőlényei és azok viselkedése” – mondja Obama a trailerben. “Amikor az emberiség elkezdte gondját viselni ezeknek a vadregényes helyeknek, még nem is sejtettük, később milyen fontosak lesznek”.

Az előzetesben ízelítőt kapunk gyönyörű, furcsa és ritka vadon élő állatokról, amelyekkel a dokusorozat foglalkozik.

Azt is láthatjuk, ahogy az exelnök nem öltönyben és nyakkendőben, hanem mezítláb, vászoningben sétál a tengerparton.

A műsor többek között olyan lenyűgöző helyekre repít el, mint a kaliforniai Monterey-öböl, a kenyai Tsavo Nemzeti Park, vagy az indonéziai Gunung Leuser Nemzeti Park. A sorozat nemcsak a világ szépségeit mutatja be, hanem megvitatja a megőrzésük módjait is.

A premier 2022. április 13-án érkezik a Netflixen.

(Forrás: Thrillist, fotó: Getty Images)

 

trailer | netflix | barack obama | sorozat | előzetes

FOLYTASD EZZEL

Madonnától próbál kölcsönkérni egy elveszettnek hitt festményt a francia város

Kiderült, mi kell az igazi boldogsághoz

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram