Close
Bekeményít a Netflix, hatalmas változásra kell felkészülnie minden felhasználónak

Bekeményít a Netflix, hatalmas változásra kell felkészülnie minden felhasználónak

Az egyik legnépszerűbb streamingszolgáltató bejelentette: megszüntetik azt a gyakorlatot, hogy egy fiókot többen használjanak. Hamarosan e-mailben jönnek majd a részletek.

A Netflix hivatalosan is világossá tette, mint számos más országban, úgy Magyarországon is e-mailben értesítik azokat a felhasználókat, akik a háztartásukon kívül is megosztják a Netflix-fiókjukat. Az üzenetben arra fogják felhívni a figyelmüket, hogy hamarosan

nem lesz használható az előfizetésük a háztartásukon kívül a fiókadataik megosztásával.

A szolgáltató azt egyelőre nem közölte, miként ellenőrzik majd a szabályok betartását, ahogyan azt sem tudni, mivel büntetik majd az azokat megszegőket.

Amit viszont tudni lehet, az az, hogy a két lehetőség van arra, ha valaki továbbra is meg szeretné osztani a háztartásán kívül a profilját: egyedi előfizetéssé alakítják át a vendégfiókokat vagy havi 990 forintért vendégfelhasználóként regisztrálják a háztartásukon kívüli felhasználókat.

(Forrás: 24.hu, fotó: Getty)

streaming óriás | netflix | streaming

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

A kaktusz, ami lehoz a netről, hogy bevezessen az unatkozás művészetébe

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram